Lustra Argintie Sticla Led

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Lustra Argintie Sticla Led, un produs Domicilio. Lustra eleganta argintie din sticla cu LED este o piesa deosebita ce va adauga eleganta si rafinament oricarui spatiu din casa ta. Candelabrul din colectie se remarca prin frumusete si stil, fiind o piesa decorativa unica ce aduce stralucire si lumina ambientului. Aceasta lustra are un diametru de 42 de centimetri, fiind potrivita pentru a fi amplasata in diferite camere cum ar fi livingul, dormitorul sau chiar holul.

Cu un cablu de 90 de centimetri lungime, lustra poate fi amplasata la o inaltime reglabila, in functie de preferintele tale. Astfel, poti ajusta inaltimea candelabrului pentru a se potrivi perfect cu designul si dimensiunea camerei tale. Aceasta lustra are un aspect elegant datorita finisajului argintiu, oferind o nota de rafinament si lux. Realizata din materiale de calitate superioara, precum metalul si sticla, candelabrul este durabil si rezistent in timp, asigurandu-ti o investitie de lunga durata.

Sursa de iluminat a lustrai este formata din LED-uri, care ofera o lumina puternica si eficienta energetica. Astfel, vei beneficia de un iluminat placut si in acelasi timp economic, reducand consumul de energie. Lustra eleganta argintie din sticla cu LED este o alegere excelenta pentru a-ti imbunatati spatiul cu o piesa deosebita ce aduce lumina si rafinament. Cu un design elegant, materiale durabile si eficienta energetica a LED-urilor, aceasta lustra este cu adevarat o investitie valoroasa pentru casa ta. Categoria Lampi Suspendate.
Pentru preturi avantajoase vezi Lampi Suspendate Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Lampa suspendata argintie cu LED 40 W este o piesa de iluminat moderna si inovatoare, cu un design unic in forma de spirala. Aceasta ofera o iluminare precisa si luminoasa, avand o putere echivalenta cu..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul este tapitat intr-un material textil, care contribuie la decorul chic al acestuia. Detaliile din tapiterie sunt realizate cu atentie si subliniaza designul elegant al scaunului, aducand un plus..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Plafoniera are o margine inchisa, ceea ce permite luminii sa cada directional si sa creeze un efect unic in incapere. Astfel, lumina va fi distribuita intr-un mod eficient si va accentua aspectul vizual al incaperii...
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Scaunul dining tapitat turcoaz cu picioare de lemn de stejar este un scaun extrem de confortabil si cu un aspect deosebit. Designul sau elegant si simplu il face potrivit pentru orice tip de amenajare..
Aplica Neagra Abajur Auriu
Aplica Neagra Abajur Auriu

Aplica chic neagra cu abajur aramiu este un produs care se remarca prin aspectul modern si elegant, adaugand stil si rafinament in orice camera. Este fabricata din metal de inalta calitate, care confera..
Aplica Industriala Neagra Reglabila
Aplica Industriala Neagra Reglabila

Unul dintre avantajele acestei aplici este ca poti regla directia luminii. Astfel, poti evidential elementele decorative preferate sau poti crea efecte dramatice in camera. Aceasta functie iti ofera posibilitatea..
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Dimensiunile scaunului sunt perfecte pentru confortul tau. Adancimea scaunului este de 55 de centimetri, latimea este de 50 de centimetri, iar inaltimea scaunului este de 90 de centimetri. Inaltimea sezutului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.