Aplica Neagra Abajur Auriu

-Scaune--Lampi Suspendate--Veioze--Picior Masa--Spot Sina-
-Domicilio--Kayoom--Greco Strom--V Tac--2r-

Aplica Neagra Abajur Auriu, un produs V Tac. Aplica chic neagra cu abajur aramiu este un produs care se remarca prin aspectul modern si elegant, adaugand stil si rafinament in orice camera. Este fabricata din metal de inalta calitate, care confera rezistenta si durabilitate, iar finisajul negru mat se potriveste perfect cu abajurul aramiu.

Abajurul are o forma conica atragatoare si este echipat cu un soclu pentru bec de tip E27, care permite utilizarea unei surse de lumina cu puterea maxima de 40 W. Acest lucru ofera suficienta lumina pentru a ilumina eficient incaperea in care este instalata aplica.

Un aspect remarcabil al acestei aplice este eleganta subtila si formele curate, care atrag privirea si confera un aspect placut si rafinat. Montajul se realizeaza usor pe perete, iar designul versatil se incadreaza armonios in orice stil de decor.

In plus fata de functia de iluminare, aceasta aplica poate fi considerata si o piesa de design care poate transforma infatisarea unei incaperi. Cu un design modern si finisaje de inalta calitate, aplica chic neagra cu abajur aramiu se va evidentia prin lumina calda si placuta pe care o emite, creand o atmosfera confortabila si prietenoasa in orice spatiu in care este amplasata. Categoria Aplice.
Pentru preturi avantajoase vezi Aplice Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse:
Lampa Suspendata Argintie
Lampa Suspendata Argintie

Lampa are o culoare argintie ce confera un aspect modern si elegant, fiind potrivita pentru decoruri de diverse stiluri. Materialul din care este fabricata este o combinatie de aluminiu, PVC si otel vopsit..
Scaun Dining Tapitat Negru
Scaun Dining Tapitat Negru

Scaunul este tapitat intr-un material textil, care contribuie la decorul chic al acestuia. Detaliile din tapiterie sunt realizate cu atentie si subliniaza designul elegant al scaunului, aducand un plus..
Plafoniera Neagra
Plafoniera Neagra

Ca sursa de iluminat, plafoniera utilizeaza un led de 72W cu o temperatura de culoare de 3000 K. Aceasta ofera o iluminare puternica si uniforma in intreaga incapere, asigurand un aspect modern si atragator...
Scaun Dining Turcoaz Tapitat
Scaun Dining Turcoaz Tapitat

Dimensiunile scaunului sunt urmatoarele: adancimea este de 55 cm, latimea de 55 cm, iar inaltimea sezutului este de 49 cm. Inaltimea totala a scaunului este de 80 cm. Materialul folosit pentru sezut este..
Lustra Argintie Sticla Led
Lustra Argintie Sticla Led

Cu un cablu de 90 de centimetri lungime, lustra poate fi amplasata la o inaltime reglabila, in functie de preferintele tale. Astfel, poti ajusta inaltimea candelabrului pentru a se potrivi perfect cu designul..
Aplica Industriala Neagra Reglabila
Aplica Industriala Neagra Reglabila

Aplica industriala neagra reglabila este usor de montat si poate fi utilizata in orice camera a casei tale - de la living, bucatarie, dormitor pana la hol sau baie. Cu toate acestea, este important sa..
Scaun Dining Stejar
Scaun Dining Stejar

Scaunul dining tapitat turcoaz cu picioare din stejar este o alegere eleganta pentru livingul sau bucataria ta. Scaunul are un design clasic, dar totusi modern, care se va potrivi perfect cu orice decor...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Domicilio. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.