Vibrator Extern Trifazic

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Vibrator Extern Trifazic, un produs Technoflex. Vibratorul extern Trifazic 400-440V 50-60Hz din gama de vibratoare externe este un echipament puternic si eficient, conceput pentru a fi utilizat in diverse aplicatii industriale si constructii. Acesta are o viteza de rotatie de 3000 rpm la 50Hz, ceea ce permite o miscare rapida si puternica a vibratoarelor, asigurand o agitare eficienta a materialelor in care este introdus.

Cu o forta centrifuga de 125 FC kg, vibratorul este capabil sa genereze o forta intensa de vibrare, asigurand o distributie uniforma a materialelor in timpul proceselor de compactare sau mixare. Aceasta faciliteaza procesul de turnare a betonului sau de amestecare a altor materiale in diverse aplicatii.

Vibratorul extern trifazic are, de asemenea, un moment static maxim de 13,24 kg/mm, acest lucru insemnand ca poate exercita o presiune mare asupra materialelor, ajutand la eliminarea bulelor de aer si la compactarea uniforma a acestora.

Cu o putere maxima de 125 W si o intensitate maxima de 0,27 A, vibratorul este eficient in utilizarea energiei, asigurand o functionare fara probleme si economica. Cu o greutate de 6,8 kg, acest vibrator extern trifazic este usor de manipulat si poate fi utilizat in mod convenabil in diferite aplicatii industriale si de constructii.

Este important de mentionat ca acest vibrator este destinat utilizarii in sistemele de instalare fixe si trebuie conectat la o sursa de alimentare trifazata cu tensiunea de 400-440 V la 50-60 Hz. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Motor Vibrator Beton
Motor Vibrator Beton

Acesta are o putere de 2300 de wati, ceea ce il face suficient de puternic pentru a face fata oricaror tipuri de lucrari de vibrare a betonului. Motorul sau electric are o dubla izolatie pentru a oferi.
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Carcasa convertizorului este fabricata din aluminiu, material care este rezistent, durabil si se incadreaza in standardele de protectie impotriva factorilor externi. Convertizorul electric de frecventa.
Motor Vibratoare Pendulare
Motor Vibratoare Pendulare

Motorul pentru vibratoare pendulare din gama de vibratoare interne Technoflex este un motor asincron, ceea ce il face mai fiabil si mai economic. Acesta nu are perii, ceea ce contribuie la o viata lunga a motorului..
Motor Vibrator Benzina
Motor Vibrator Benzina

Motorul Honda are o putere de 5,5 CP si o viteza de 12.000 rpm, oferind astfel o putere si performanta optime. Producatorul Technoflex este renumit in industria vibratoarelor interne, fiind primul care.
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

Convertizorul are o intrare de 400 V si 3 faze, cu o frecventa de 50 Hz, iar iesirea este de 42 V si 3 faze, cu o frecventa de 200 Hz. Aceasta frecventa ridicata permite utilizarea eficienta a vibratoarelor.
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.