Tehnica diamantata si masini de taiat - Promotii si reduceri pret




Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Sistem Taiere Placi Ceramice Cutter

Sistem Taiere Placi Ceramice Cutter Sistemul de taiere este proiectat special pentru taierea placilor ceramice de dimensiuni mari, avand o lungime maxima de 360 cm. Acest sistem este ideal pentru taierea placilor dure de portelan cu o grosime intre 3 si 10 mm. Unul dintre avantajele acestui sistem este taietura dreapta,..
Masina Taiat Gresie Faianta Placi

Masina Taiat Gresie Faianta Placi Este dotata cu un cap de taiere glisant si un motor basculant, care permit utilizatorului sa ajusteze unghiul de taiere pentru a obtine rezultate precise. Un aspect important este prezenta unei bare goniometrice, care ofera ghidare precisa la taiere pe diagonala...
Masina Taiat Gresie Faianta

Masina Taiat Gresie Faianta Ghidajul masinii este solid, fiind fabricat din otel cromat si rectificat, cu un tratament special anti-coroziune. Acest lucru asigura o durabilitate si o functionalitate excelenta pe termen lung...
Vibrator Placi Ceramice

Vibrator Placi Ceramice Acest vibrator are un acumulator Li-Ion de 16.8V, care ofera o putere si autonomie excelenta. Poate atinge o viteza de rotatie de pana la 10000 RPM, permitand o lucrare rapida si eficienta. Capacitatea maxima de ridicare a ventuzei este de 35 kg, ceea ce face ca acest vibrator sa fie potrivit..
Masina Taiat Beton Asfalt

Masina Taiat Beton Asfalt Discurile de taiere pot avea diametre variabile intre 400 si 500 mm, avand o gaura interioara de 25,4 mm. Aceasta permite utilizatorilor sa foloseasca discuri de taiere de diferite dimensiuni, in functie de dimensiunea si complexitatea lucrarii...
Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura

Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura Masina de slefuit si polisat pentru pardoseala din marmura este echipata cu un cadru de baza din aluminiu, oferind durabilitate si rezistenta la uzura. Unul dintre aspectele unice ale acestei masini este nivelatorul manual, care permite alinierea perfecta a rotilor din spate, pozitionate..
Motor Vibrator Beton

Motor Vibrator Beton Vibratorul intern este un echipament puternic si fiabil, fabricat in Spania. Este parte din gama profesionala a vibratoarelor interne, fiind ideal pentru lucrari medii si mari de vibrare a betonului...
Vibrator Extern Trifazic

Vibrator Extern Trifazic Este important de mentionat ca acest vibrator este destinat utilizarii in sistemele de instalare fixe si trebuie conectat la o sursa de alimentare trifazata cu tensiunea de 400-440 V la 50-60 Hz...
Dispozitiv Frezat Canturi

Dispozitiv Frezat Canturi Dispozitivul pentru frezat canturi este un accesoriu care poate fi utilizat cu orice tip de polizor unghiular. Este capabil sa efectueze slefuituri tesite la un unghi de 45 grade si poate trata materiale cu grosimi intre 0,1 si 10 mm. Cu acest dispozitiv, orice polizor unghiular poate..
Freza Marmura Granit Gresie

Freza Marmura Granit Gresie Aceasta freza diamantata este fabricata din materiale de inalta calitate si este recomandata pentru utilizarea profesionala datorita performantelor sale superioare. Este conceputa pentru a asigura o taiere eficienta si precisa, astfel incat sa obtineti rezultate de inalta calitate. Freza..
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Convertizor Electric Frecventa Monofazic O caracteristica importanta a convertizorului este siguranta sa. Deoarece nu are elemente mobile, riscul de defectare sau accidente cauzate de miscarea lor este extrem de redus. Convertizorul este de asemenea echipat cu protectii electrice impotriva scurtcircuitelor, ceea ce asigura o..
Masina Polisare Trepte

Masina Polisare Trepte Accesoriile incluse cu masina sunt o placa de baza pentru fixarea sculelor abrazive, o protectie impotriva stropirii si un set de chei de intretinere. Aceste accesorii completeaza masina si asigura un inceput rapid si usor al procesului de polisare a treptelor de marmura...
Masina Frezat Gresie Faianta Placi

Masina Frezat Gresie Faianta Placi O masina profesionala conceputa pentru a finisa spatele placilor ceramice sau de portelan, marmura, granit si alte materiale. Este proiectata pentru a slefui si finisa partea din spate a acestor placi. Masina are o lungime maxima de taiere de 120 cm si o latime de taiere cuprinsa intre..
Masina Taiat Materiale Constructii

Masina Taiat Materiale Constructii Masina de taiat materiale de constructii este o masina robusta si puternica, echipata cu un motor de 2,2 kW, alimentat la 230V. Aceasta are o turatie de 1400 RPM, ceea ce asigura un taiere rapida si precisa. Masina are o lungime maxima de taiere de 400 mm si poate taia materiale cu o grosime..
Suport Fixare Evacuat Deseuri Moloz

Suport Fixare Evacuat Deseuri Moloz Suportul de montare pentru partea superioara a coloanei este conceput pentru a se atasa cu usurinta la orice element structural al cladirii, precum un cadru de podea, fereastra sau balcon. Acesta vine cu doua pozitii de fixare, care permit o adaptare facila la diferite configuratii arhitecturale...
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice Sistemul este format din doua ventuze cu vacuum cu un diametru de 150 mm. Aceste ventuze sunt detasabile, astfel ca pot fi utilizate si individual in functie de nevoile utilizatorului. Fiecare ventuza are o capacitate maxima de ridicare de 100 kg, ceea ce face sistemul potrivit si pentru..
Kit Role Masina Nivelat

Kit Role Masina Nivelat Utilizarea acestui kit de role de schimb pentru masina de nivelat placi prin vibrare ofera o solutie eficienta si economica pentru intretinerea si mentinerea in stare buna a masinii. Cu ajutorul acestor role de inalta calitate, utilizatorii pot obtine rezultate precise si profesionale..
Motor Vibrator Benzina

Motor Vibrator Benzina Motorul Honda are o putere de 5,5 CP si o viteza de 12.000 rpm, oferind astfel o putere si performanta optime. Producatorul Technoflex este renumit in industria vibratoarelor interne, fiind primul care a lansat pe piata vibratoare electrice portabile in 1992 cu modelul RABBIT...
Motor Vibratoare Pendulare

Motor Vibratoare Pendulare Racirea motorului se realizeaza cu aer, asigurand astfel o functionare eficienta si protejandu-l de supraincalzire. Motorul pentru vibratoare pendulare este disponibil in doua variante de tensiune: monofazica la 230V 50Hz sau trifazica la 230/400V/50Hz. Ambele variante au o viteza de rotatie..
Sistem Taiere Placi Taieri Circulare

Sistem Taiere Placi Taieri Circulare Este un sistem usor si portabil, astfel incat poate fi usor transportat si utilizat pe diferite locatii. Acesta este conceput pentru a fi utilizat cu un polizor unghiular pentru a finaliza prelucrarea gaurii. Dupa taierea circulara, este necesar sa se foloseasca un polizor unghiular pentru..


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.