Tehnica diamantata si masini de taiat - Promotii si reduceri pret




Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Sistem Taiere Placi Ceramice Cutter

Sistem Taiere Placi Ceramice Cutter Setul contine 4 ghidaje de 110 cm fiecare, care permit lucrul cu placi de dimensiuni mari si asigura stabilitate in timpul taierii. Sistemul de taiere gliseaza pe aceste ghidaje, facilitand procesul de taiere...
Masina Taiat Gresie Faianta Placi

Masina Taiat Gresie Faianta Placi Dimensiunile mesei de lucru sunt de 1170 x 520 mm, oferind suficient spatiu pentru asezarea si taierea materialelor. Masina in sine are dimensiunile de 1870x625x1340 mm, iar dimensiunile ambalajului sunt de 162x62.5x49 cm...
Masina Taiat Gresie Faianta

Masina Taiat Gresie Faianta Masina este proiectata pentru a fi utilizata cu o singura mana si ofera o vizibilitate mare in timpul operatiunilor de taiere. Baza de taiere este fabricata din metal si este echipata cu arcuri pentru a permite o taiere precisa si confortabila...
Vibrator Placi Ceramice

Vibrator Placi Ceramice Timpul de incarcare al bateriei este de aproximativ 2 ore, reducand astfel perioada de asteptare intre utilizari. Viteza de transmisie este variabila continuu, permitand reglarea usoara in functie de necesitati. Manerul de prindere TPR asigura un confort maxim in utilizare, reducand oboseala..
Masina Taiat Beton Asfalt

Masina Taiat Beton Asfalt Discurile de taiere pot avea diametre variabile intre 400 si 500 mm, avand o gaura interioara de 25,4 mm. Aceasta permite utilizatorilor sa foloseasca discuri de taiere de diferite dimensiuni, in functie de dimensiunea si complexitatea lucrarii...
Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura

Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura Motorul are o putere de 2,2 kW, asigurand o performanta ridicata in slefuire si polisare. Diametrul discului, uneltelor este de 260 mm, ceea ce permite lucru eficient si rapid. Capacitatea rezervorului de apa este de 16 l, asigurand un aport constant de apa pentru lubrifierea si racirea..
Motor Vibrator Beton

Motor Vibrator Beton Ca si in cazul altor produse din gama, acest motor vibrator este conceput si fabricat cu atentie la detalii si respectand cele mai inalte standarde de calitate. Prin urmare, acest vibrator intern va rezista cu brio in fata unei utilizari intense si va oferi rezultate excelente in conditii..
Vibrator Extern Trifazic

Vibrator Extern Trifazic Vibratorul extern trifazic are, de asemenea, un moment static maxim de 13,24 kg/mm, acest lucru insemnand ca poate exercita o presiune mare asupra materialelor, ajutand la eliminarea bulelor de aer si la compactarea uniforma a acestora...
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Convertizor Electric Frecventa Monofazic O caracteristica importanta a convertizorului este siguranta sa. Deoarece nu are elemente mobile, riscul de defectare sau accidente cauzate de miscarea lor este extrem de redus. Convertizorul este de asemenea echipat cu protectii electrice impotriva scurtcircuitelor, ceea ce asigura o..
Dispozitiv Frezat Canturi

Dispozitiv Frezat Canturi Are o constructie simpla si functionala, oferind o alunecare lina si rapida in timpul utilizarii. Acesta permite tesirea cu precizie a oricarui tip de material. Structura dispozitivului este realizata din aluminiu forjat si tratat sablat, asigurand astfel durabilitate si rezistenta in timp...
Freza Marmura Granit Gresie

Freza Marmura Granit Gresie Aceasta freza diamantata este fabricata din materiale de inalta calitate si este recomandata pentru utilizarea profesionala datorita performantelor sale superioare. Este conceputa pentru a asigura o taiere eficienta si precisa, astfel incat sa obtineti rezultate de inalta calitate. Freza..
Masina Polisare Trepte

Masina Polisare Trepte Masina de polisat trepte dispune de un motor puternic cu o putere de 1,5 kW, alimentat la 230 V. Acest motor asigura o functionare eficienta si o lustruire rapida a treptelor de marmura. Unul dintre elementele cheie ale acestei masini este diametrul discului, uneltelor de 190 mm. Acest..
Masina Frezat Gresie Faianta Placi

Masina Frezat Gresie Faianta Placi O masina profesionala conceputa pentru a finisa spatele placilor ceramice sau de portelan, marmura, granit si alte materiale. Este proiectata pentru a slefui si finisa partea din spate a acestor placi. Masina are o lungime maxima de taiere de 120 cm si o latime de taiere cuprinsa intre..
Masina Taiat Materiale Constructii

Masina Taiat Materiale Constructii Cadru si masa de lucru sunt realizate din otel vopsit, asigurand astfel soliditate si durabilitate in timp. Picioarele masinii sunt pliabile, permitand astfel transportul si depozitarea usoara a acesteia. Pentru a asigura stabilitatea si siguranta in timpul lucrului, masina este prevazuta..
Suport Fixare Evacuat Deseuri Moloz

Suport Fixare Evacuat Deseuri Moloz Lanturile suportului sunt extra-armate, cu verigi de 7 mm in diametru, conform standardului DIN 763. Acest lucru ofera o rezistenta suplimentara si garanteaza ca suportul va rezista in conditii de utilizare intense si la greutati ridicate...
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice Sistemul de fixare si ajustare cu 2 ventuze cu vacuum este conceput special pentru a regla spatiul dintre placile ceramice. Acesta poate ajusta spatiul la o valoare cuprinsa intre 0,5 mm si 40 mm, avand o ajustare verticala de la 0,5 mm pana la 20 mm...
Kit Role Masina Nivelat

Kit Role Masina Nivelat Rolele sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente si durabile. Aceasta asigura o utilizare indelungata, chiar si in conditii dificile sau la frecventa ridicata a utilizarii masinii. Fiind parte a unui kit de schimb, aceste role sunt compatibile cu masina de nivelat..
Motor Vibrator Benzina

Motor Vibrator Benzina Carcasa motorului Honda este protejata de un sasiu din fier tubular, oferindu-i o protectie suplimentara impotriva daunelor. Vibratorul de beton Rabbit este un sistem agil si comfortabil pentru vibrarea betonului. Acesta este proiectat pentru a fi usor de utilizat si eficient, asigurand..
Sistem Taiere Placi Taieri Circulare

Sistem Taiere Placi Taieri Circulare Sistemul de taiere este conceput pentru a efectua taieri circulare pe placi de dimensiuni mari. Acesta are capacitatea de a crea gauri centrate de diferite dimensiuni, cu diametre cuprinse intre minim 22 cm si maxim 100 cm. De asemenea, poate taia gauri centrate in afara placi, cu diametre..
Motor Vibratoare Pendulare

Motor Vibratoare Pendulare Racirea motorului se realizeaza cu aer, asigurand astfel o functionare eficienta si protejandu-l de supraincalzire. Motorul pentru vibratoare pendulare este disponibil in doua variante de tensiune: monofazica la 230V 50Hz sau trifazica la 230/400V/50Hz. Ambele variante au o viteza de rotatie..


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.