Sistem Compact Transport Placi

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Sistem Compact Transport Placi, un produs Raimondi. Sistemul pentru transportul placilor de dimensiuni mari este un carucior compact si usor de utilizat. Este conceput pentru a facilita manipularea si transportul placilor intr-un mod eficient si sigur. In primul rand, dimensiunile sale compacte asigura usurinta maxima de transport, permitandu-va sa mutati placile chiar si in spatii restranse. Acest aspect este foarte important in constructii si proiecte de renovare, unde placile de dimensiuni mari trebuie manipulate si transportate cu atentie.

Caruciorul este de asemenea conceput pentru a se deplasa pe suprafete denivelate, inclusiv pe distante de pana la 2 cm. Acest lucru este esential atunci cand placile trebuie sa fie transportate in zone cu diverse obstacole, cum ar fi scarile sau treptele. Un aspect important al sistemului de transport este suportul din lemn pe care placile se sprijina, pentru a preveni deteriorarea lor accidentala. Acest suport asigura o stabilitate suplimentara si protectie pentru placi, reducand riscul de zgarieturi sau fisuri in timpul transportului.

Caruciorul este echipat cu sase roti, dintre care patru sunt pivotante. Acest lucru asigura o manevrabilitate maxima si flexibilitate in timpul transportului. Rotile pivotante permit caruciorului sa se deplaseze usor in toate directiile, fara a fi necesar sa va intoarceti sau sa faceti manevre complicate. Pentru a facilita transportul si manevrarea caruciorului, sunt decupate manere pe cadru. Aceste manere permit o prindere confortabila si faciliteaza directionarea caruciorului in timpul transportului.

Sistemul are o capacitate maxima de incarcare de 210 kg, fiind capabil sa transporte placi de dimensiuni mari si grele. O caracteristica suplimentara a acestui sistem de transport este posibilitatea de a fi folosit in combinatie cu rame de manipulare, cum ar fi modelul EASY-MOVE. Aceasta combinatie ofera o solutie completa pentru manipularea si transportul placilor, asigurand o eficienta si siguranta maxima in timpul lucrului cu materiale de dimensiuni mari.

Sistemul pentru transportul placilor de dimensiuni mari este un carucior compact si usor de utilizat, care faciliteaza manipularea si transportul placilor intr-un mod eficient si sigur. Cu caracteristici precum suportul de lemn, rotile pivotante si manerele decupate, acest sistem asigura o protectie maxima a placilor si o manevrabilitate excelenta in timpul transportului. Categoria Transport Manipulare Placi.
Pentru preturi avantajoase vezi Transport Manipulare Placi Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Placi Xxl:
Vibrator Placi Ceramice
Vibrator Placi Ceramice

Acest vibrator este proiectat cu o nivela cu bula si o lumina de lucru, astfel incat sa puteti asigura o pozitionare perfecta si uniforma a placilor ceramice. De asemenea, ajuta la distribuirea uniforma.
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta

Are o greutate redusa de doar 4,8 kg, ceea ce o face usor de manevrat chiar si pe suporturi verticale si in lucrul la inaltime. Partea de jos a masinii, care intra in contact cu placile ceramice, nu lasa.
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistemul este ideal pentru pozitionarea si ajustarea fina a materialelor de format mare si mai grele, care au o suprafata neteda. Acesta poate fi utilizat cu succes in cazul placilor de piatra, granit,.
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice

Pentru a ajusta nivelul placilor, sistemul este echipat cu doua butoane. Aceste butoane permit reglarea nivelului placilor in mod precis, pentru a obtine o suprafata plana si uniforma. Utilizarea butoanelor.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este echipamentul ideal pentru demolarea zidurilor si a structurilor solide. Cu o putere absorbita de 1300 W, acest ciocan demolator ofera o forta impresionanta de percutie de 17,2J..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.