Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice, un produs Bihui. Sistemul de fixare si ajustare cu 2 ventuze cu vacuum este ideal pentru a regla spatiul dintre placile ceramice cu o grosime intre 0,5 mm si 40 mm. Acest sistem utilizeaza 2 ventuze cu vacuum cu un diametru de 150 mm pentru a asigura o prindere puternica si sigura.

Pentru a ajusta nivelul placilor, sistemul este echipat cu doua butoane. Aceste butoane permit reglarea nivelului placilor in mod precis, pentru a obtine o suprafata plana si uniforma. Utilizarea butoanelor este simpla si eficienta, permitandu-va sa ajustati nivelul placilor cu usurinta.

Structura sistemului este usoara si durabila, asigurand o fixare sigura a placilor ceramice. Aceasta inseamna ca sistemul este rezistent la uzura si poate fi utilizat pe termen lung fara probleme.

Sistemul este ideal pentru placile mari de portelan sau piatra si sticla. Caracteristicile sale il fac potrivit pentru a lucra cu placi de dimensiuni mari, care pot fi greu de manevrat si de fixat in mod obisnuit. Ventuzele cu filet pentru reglaj fin sunt deosebit de practice pentru placile XXL, unde miscarea placilor dupa lipire este dificila din cauza suprafetei mari de contact cu adezivul.

Sistemul de fixare si ajustare cu 2 ventuze cu vacuum este un instrument eficient si practic pentru lucrul cu placi ceramice de diferite dimensiuni si grosimi. Cu ajutorul acestui sistem, puteti obtine o fixare puternica si o suprafata plana si uniforma pentru placile ceramice. Categoria Prelucrare Imbinari Margini.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Placi Xxl:
Vibrator Placi Ceramice
Vibrator Placi Ceramice

Acest vibrator este proiectat cu o nivela cu bula si o lumina de lucru, astfel incat sa puteti asigura o pozitionare perfecta si uniforma a placilor ceramice. De asemenea, ajuta la distribuirea uniforma.
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistemul este format din doua ventuze cu vacuum cu un diametru de 150 mm. Aceste ventuze sunt detasabile, astfel ca pot fi utilizate si individual in functie de nevoile utilizatorului. Fiecare ventuza.
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta

Este o masina de vibrat si nivelat placi de gresie si faianta prin generarea de vibratii. Aceasta functioneaza la o tensiune de 230 V si o frecventa de 50 Hz, cu o viteza de rotatie de 2940 rpm..
Sistem Compact Transport Placi
Sistem Compact Transport Placi

Sistemul are o capacitate maxima de incarcare de 210 kg, fiind capabil sa transporte placi de dimensiuni mari si grele. O caracteristica suplimentara a acestui sistem de transport este posibilitatea de.
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Pentru a proteja masina si acumulatorul, acest fierastrau circular dispune de functia Soft Start, care asigura pornirea lenta a masinii. Astfel, se evita un consum mare de energie si se prelungeste durata..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.