Nivela Laser Nivelare Electronica

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Nivela Laser Nivelare Electronica, un produs Leica. Nivela laser este dotata cu linii laser si puncte transversale pentru a oferi o masurare precisa si usoara pe diferite suprafete. Are 4 linii laser care pot fi proiectate orizontal, vertical inainte, stanga si dreapta, iar punctul de coborare este pozitionat pentru a permite o utilizare comoda. Aceasta este dotata cu autonivelare electronica, ceea ce inseamna ca se va calibra automat la nivelul orizontal corect cu o precizie de 0.07 mm/m si un domeniu de autonivelare de 5 grade.

Nivela laser are o raza de lucru de 20 de metri, ceea ce inseamna ca poate masura cu usurinta pe distante considerabile. Cu receptorul laser, acesta poate atinge o raza de lucru de 100 de metri, permitandu-va sa masurati in locatii mai indepartate sau in medii cu lumina puternica.

Precizia acestei nivele laser este deosebit de buna, cu o precizie a punctelor de 0.1 mm/m, o precizie a liniilor orizontale de 0.07 mm/m si o precizie a liniilor verticale de 0.07 mm/m. Aceasta inseamna ca veti obtine masuratori precise si detaliate, asigurandu-va ca lucrarile dvs. sunt perfect aliniate. Cu o dioda laser de 635 nm si clasa laser 2, nivela laser este sigura si eficienta pentru utilizarea in diverse aplicatii de constructii si amenajari interioare.

Nivela laser este, de asemenea, usor de utilizat, avand posibilitatea de a fi controlata de la distanta cu ajutorul receptorului laser, care serveste si ca telecomanda. Aceasta faciliteaza ajustarea si setarea nivelului laser in diferite puncte de pe lucrare, fara a fi nevoie sa va deplasati in permanenta la locul in care se afla nivela.

In ceea ce priveste alimentarea, vine cu o baterie NiMH reincarcabila, care ofera o durata de utilizare de pana la 12 ore. De asemenea, poate fi alimentata cu baterii tip D, 2 x 1.5V, pentru a asigura continuitatea lucrului in cazul in care nu aveti acces la incarcatorul bateriei. Cu o clasa de protectie IP54, aceasta este protejata impotriva prafului si a ploii usoare, ceea ce o face potrivita pentru utilizare in diferite medii de lucru.

Nivela laser are dimensiunile de 250 x 159 x 230 mm si o greutate de 2200 g (fara instrumente), ceea ce o face usor de transportat si manevrat in timpul lucrului. Este o nivela laser cu multiple linii si puncte de masurare, cu o precizie excelenta si o gama larga de aplicatii, fiind un instrument versatil si eficient in constructii si amenajari interioare. Categoria Nivele Laser.
Pentru preturi avantajoase vezi Nivele Laser Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Masurat:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este un instrument puternic si robust, echipat cu caracteristici inovatoare si accesorii utile, care il fac ideal pentru lucrarile de demolare si spargere in constructii si industrie...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.