Motor Vibrator Benzina

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Motor Vibrator Benzina, un produs Technoflex. Motorul vibrator este echipat cu un benzina Honda, avand o putere de 5,5 CP. Este un motor asamblat in Spania si este compatibil cu transmisiile RABBIT. Acest motor este ideal pentru cei care au nevoie de portabilitate maxima, deoarece este usor de transportat si usor de montat si demontat.

Carcasa motorului Honda este protejata de un sasiu din fier tubular, oferindu-i o protectie suplimentara impotriva daunelor. Vibratorul de beton Rabbit este un sistem agil si comfortabil pentru vibrarea betonului. Acesta este proiectat pentru a fi usor de utilizat si eficient, asigurand o vibrare uniforma si consistenta a betonului.

Motorul Honda are o putere de 5,5 CP si o viteza de 12.000 rpm, oferind astfel o putere si performanta optime. Producatorul Technoflex este renumit in industria vibratoarelor interne, fiind primul care a lansat pe piata vibratoare electrice portabile in 1992 cu modelul RABBIT.

Generatia noua a vibratoarelor este in continuare puternica si eficienta, iar designul lor este mai ergonomica si compacta. De asemenea, transmisiile flexibile complete sunt disponibile la vanzare in diferite lungimi si diametre, permitand utilizatorilor sa aleaga cea mai potrivita configuratie pentru proiectele lor specifice. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Vibrator Extern Trifazic
Vibrator Extern Trifazic

Este important de mentionat ca acest vibrator este destinat utilizarii in sistemele de instalare fixe si trebuie conectat la o sursa de alimentare trifazata cu tensiunea de 400-440 V la 50-60 Hz..
Motor Vibrator Beton
Motor Vibrator Beton

Acesta are o putere de 2300 de wati, ceea ce il face suficient de puternic pentru a face fata oricaror tipuri de lucrari de vibrare a betonului. Motorul sau electric are o dubla izolatie pentru a oferi.
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Carcasa convertizorului este fabricata din aluminiu, material care este rezistent, durabil si se incadreaza in standardele de protectie impotriva factorilor externi. Convertizorul electric de frecventa.
Motor Vibratoare Pendulare
Motor Vibratoare Pendulare

Motorul beneficiaza de o protectie aditionala sub forma unei bare metalice cu baza balansabila, care ii confera o buna flexibilitate in timpul lucrarilor. Cuplajul motorului este de tip gheara, ceea ce.
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

Este protejat de o carcasa de poliamida rosie rezistenta, care il protejeaza de factorii externi si asigura durabilitatea in timp. De asemenea, carcasa permite demontarea convertizorului fara riscul demagnetizarii,.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.