Mixer Amestecator Adezivi Mortar

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Mixer Amestecator Adezivi Mortar, un produs Rubi. Este un mixer amestecator extrem de puternic si fiabil, ideal pentru utilizarea in amestecarea adezivilor, mortarului si altor materiale asemanatoare. Este dotat cu un motor puternic de 1800 W, care ofera o capacitate mare de amestec si o fiabilitate crescuta.

Cu un cuplu puternic de 28 Nm, acest mixer poate amesteca chiar si materiale extrem de vascoase, asigurand un rezultat uniform si omogen. De asemenea, are un maner bimaterial, cu prindere dubla, pentru un confort si o ergonomie verbiginanta in timpul utilizarii.

Dispune de 2 viteze si un control electronic al turatiei, ceea ce permite optimizarea amestecarii pentru fiecare material in parte. De asemenea, paletele de amestecare pot fi conectate cu usurinta prin intermediul conexiunii M14, permitand o mare adaptabilitate.

Este important de mentionat ca capul inclus nu este detasabil, iar accesul la periile motorului se face doar cu ajutorul unei surubelnite. Aceasta caracteristica ii confera un plus de siguranta si stabilitate pe durata utilizarii.

Datorita puterii sale se pot monta palete de amestecare cu diametrul de pana la 160 mm, permitand o capacitate maxima de amestecare de pana la 60 kg. De asemenea, acest mixer vine insotit de o valiza de plastic pentru transport, asigurand astfel siguranta si protectia acestuia in timpul deplasarii sau depozitarii.

Este un mixer amestecator extrem de puternic si fiabil, perfect pentru utilizarea in amestecarea adezivilor, mortarului si a altor materiale similare. Cu multiple caracteristici de performanta si adaptabilitate, acesta ofera rezultate remarcabile si se dovedeste a fi o alegere excelenta pentru profesionisti si utilizatori casnici deopotriva. Categoria Amestecatoare Malaxoare Adezivi.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa cu glisare pentru taieri inclinate fara acumulatori este un utilaj avansat, ideal pentru lucrari profesionale care necesita precizie si eficienta. Are un design modern si o..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina are, de asemenea, un comutator de mers inapoi, care faciliteaza eliminarea usoara a tijei de debitat. Aceasta caracteristica este utila in cazul in care trebuie sa se faca cateva ajustari sau modificari..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Are o matrita reglabila in 4 directii de taiere, care poate fi blocata la un unghi de 90 de grade. Aceasta va permite sa taiati in diferite unghiuri si sa obtineti rezultate precise si uniforme. Schimbarea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.