Masina Taiat Beton Asfalt

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Taiat Beton Asfalt, un produs Technoflex. Masina de taiat beton asfalt este echipata cu un motor puternic Honda, avand o putere de 13 CP si 3600 de rotatii pe minut. Acest motor asigura o functionare eficienta si performante excelente in taierea betonului si asfaltului.

Adancimea de taiere a acestei masini poate fi reglata intre 125 si 175 mm, ceea ce face posibila efectuarea de taieturi la diverse adancimi, in functie de necesitatile proiectului.

Discurile de taiere pot avea diametre variabile intre 400 si 500 mm, avand o gaura interioara de 25,4 mm. Aceasta permite utilizatorilor sa foloseasca discuri de taiere de diferite dimensiuni, in functie de dimensiunea si complexitatea lucrarii.

Masina este dotata cu un rezervor de apa cu o capacitate de 40 de litri. Acesta asigura un volum mare de apa ce ajunge la disc, permitand racirea eficienta a acestuia si prevenind supraincalzirea si deteriorarea discului de taiere.

Greutatea totala a masinii este de 135 kg, asigurand stabilitate si manevrabilitate in timpul utilizarii. Designul ergonomic al masinii include manere reglabile, ceea ce permite operatorilor sa ajusteze inaltimea manerelor pentru a se potrivi confortabil cu inaltimea lor. Aceasta caracteristica este importanta pentru a evita oboseala si disconfortul operatorului in timpul lucrului.

Pentru a asigura siguranta maxima in timpul operarii, masina de taiat beton asfalt este prevazuta cu o protectie pentru disc. Acest dispozitiv de siguranta protejeaza operatorul de eventualele particule sau scantei produse in timpul taietului.

Masina de taiat beton asfalt este un echipament de inalta performanta, eficient si fiabil. Cu un motor puternic, adancime reglabila de taiere, discuri de taiere variabile, rezervor de apa generos si design ergonomic, aceasta masina este ideala pentru aplicatii de taiere profesionale in constructii si reparatii rutiere. Categoria Masini Taiat Beton Asfalt.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Taiat:
Masina Taiat Gresie Faianta Placi
Masina Taiat Gresie Faianta Placi

Este dotata cu un cap de taiere glisant si un motor basculant, care permit utilizatorului sa ajusteze unghiul de taiere pentru a obtine rezultate precise. Un aspect important este prezenta unei bare goniometrice,.
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.