Freza Marmura Granit Gresie

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Freza Marmura Granit Gresie, un produs Diamantatexpert. Freza diamantata este un instrument specializat in prelucrarea canturilor de marmura, granit si gresie cu un profil de bizot. Este potrivita pentru utilizarea pe suprafetele din aceste materiale si este perfect adaptata pentru a realiza taieturi precise si uniforme.

Aceasta freza diamantata este fabricata din materiale de inalta calitate si este recomandata pentru utilizarea profesionala datorita performantelor sale superioare. Este conceputa pentru a asigura o taiere eficienta si precisa, astfel incat sa obtineti rezultate de inalta calitate. Freza este prevazuta cu o prindere tip M14, care este standard pentru polizoarele unghiulare. Aceasta prindere asigura o fixare solida si stabila a frezei pe polizorul unghiular, permindu-va sa utilizati freza cu usurinta si control.

Inaltimea aceste freze diamantate este de 10 mm, ceea ce inseamna ca poate indeplini taierile necesare pentru a crea o linie de profil bizot pe cantul materialului prelucrat. Aceasta inaltime ofera suficienta adancime pentru a realiza o suprafata frumoasa si uniforma. Diametrul frezei diamantate este de 65 mm, ceea ce o face potrivita pentru o gama larga de aplicatii. Cu aceasta freza, puteti efectua taieturi precise si curate, obtinand un rezultat de inalta calitate pe suprafetele din marmura, granit si gresie.

Freza diamantata este un instrument profesional de inalta calitate, conceput pentru a prelucra canturile din marmura, granit si gresie. Cu ajutorul acestei freze, puteti obtine rezultate precise si de inalta calitate pe suprafetele din aceste materiale. Categoria Frezare Profilare Canturi.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Tehnica Diamantata:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pentru a asigura un mediu de lucru curat si sigur, fierastraul circular este echipat cu un sistem de colectare a prafului. Acest sistem este inclus in setul de livrare si contribuie la mentinerea locului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.