Trusa Instalator

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Trusa Instalator, un produs Mobius. Geanta textil box. Component reglabicu. Che fix auto. Pisemirotun semifin mane bimat. Clest stillson. Set pentru loc hexagona. Surubel pentru electricienipentr loc crestatur. Surubeln pentru electricieni. Surubeln mecanic loc crestatur. Surubeln philli ph. Ph. Surubeln pozidriv pz. Pz. Clest cr. tau lateral, manson bimaterial. Ciocan tinichiger pentru netez canelat. Dispozitiv pentru taiat tev cupru. Cut, lam. Rulet m. Clest regla pentru tevi, manson monomaterial. Clest pentru taiat tev pvc. Dispozitiv min pentru taiat tev cupru. Geant din mater textil. Categoria Trusa Scule. Pentru preturi avantajoase vezi Trusa Scule Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Unelte Mana Mob Ius:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza in gol, reducand astfel nivelul de vibratii al masinii. Aceasta asigura o experienta de lucru mai confortabila si previne deteriorarea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este echipamentul ideal pentru demolarea zidurilor si a structurilor solide. Cu o putere absorbita de 1300 W, acest ciocan demolator ofera o forta impresionanta de percutie de 17,2J..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul este echipat cu un cooler mare, care asigura dissiparea optima a caldurii si o circulatie eficienta a aerului, prevenind supra-incalzirea echipamentului. Aceasta caracteristica este foarte..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Acest lucru il face extrem de versatil in diferite aplicatii si o alegere excelenta pentru profesionisti...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Pentru a mentine curatenia in jurul masinii, fierastraul este prevazut cu o duza pentru conectarea unei instalatii de aspirare pentru praf. Aceasta are rolul de a aspira praful produs in timpul taierii,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.