Trusa Instalator Sanitar

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Trusa Instalator Sanitar, un produs Mobius. Component fix dubbrunate. Che reglabic ro. Clest taiat tev pv. Dispozitiv taiat tev cupru. Set loc hexagona. Clest pentru tev s. Clest combinat cr. Manson bimaterial. Clest cr. Manson bimaterial. Clest regla vop. Pvc. Clest ban clest tev stillso min ferastra pentru metal. Fo pract falc curbe. Rulet m. L frontac leduri. zidar. Dalt pentru zidar. Cut. Pisemirotun semifin mane bimat. Ciocan lacatuser g. Surubeln pentru mecanici. Surubeln philli ph. Ph. Razuito tre muchii. ivedreptunghiular. Burgh beton. Burgh beton. Cut rabata compartiment. Categoria Trusa Scule. Pentru preturi avantajoase vezi Trusa Scule Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Unelte Mana Mob Ius:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pe partea de confort si siguranta a utilizatorului, fierastraul circular are un nivel de presiune acustica in mers in gol de 91 dB(A), un nivel de putere sonora in mers in gol de 108 dB(A) si o valoare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.