Slefuitor Muchii

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Slefuitor Muchii, un produs Festool. Tensiunea acumulatorului acumulator ion, ah turatie mis care excentric cursa slefuire, reglaj unghiular inaltime muchie disc slefuire interschimbabil, racord aspirator masa ion, actionare acumulator lefuiti fie care muchie. Cate ati obosit utilizand dispozitivul slefuire cate muchii ati slefuit deja in profunzime cate ori trebuit sau inlocuiti muchie si ati pierdut astfel timp pretios fie care muchie diferita. in unele cazuri, aceasta taiata ferastraul sau frezata, in alte cazuri, aceasta bruta sau lacuita. Iar doriti sau prelucrati pe toate. slefuitorul muchii inovator festool, reusiti sau faceti acest lucru un mod si chiar prima utilizare. slefuitor muchii fie care muchie indiferent daca muchia taiata ferastraul sau frezata, bruta sau lacuita lefuirea automata inlocui este slefuirea manuala economie timp mai multa rentabilitate datorita asezarii pe toata suprafata, se mai realizeaza golirea prin basculare si slefuirea in profunzime modul slefuire reglabi Categoria Masini Slefuit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Slefuit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Cu o frecventa de lovire de 1.300 bpm, ciocanul asigura o productivitate maxima in toate aplicatiile de demolare. Indiferent daca lucrati pe un santier sau intr-un mediu industrial, puteti conta pe acest..
Set Powerpack
Set Powerpack

Masina de insurubat cu impact are o turatie reglabila la mersul in gol intre 1700/2000/2500/2000 rpm si o rata de impact intre 2400/2600/3100/2600 ipm. Cuplul maxim variaza intre 40/120/300/120 Nm. Este..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.