Slefuitor Excentric

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Slefuitor Excentric, un produs Festool. Slefuitor ergonomic maner ambidextru, acumulatori. Mobil si fara efort fizic fara cablu si furtun, ergonomie perfecta, constructie redusa si masa numai, pachetul acumulatori ergo in combinatie motorul fara perii asigura la fel rezistent si fara intreruperi datorita pachetului acumulatori capacitatea, ah, care functioneaza un timp mai indelungat decat cel incar care timp functionare nelimitat pentru regimul electric functionare permanenta, pachetul acumulatori poate fi inlocuit adaptorul retea plug it inclus in set si disponibil ca accesori conditii lucru fara praf si sanatoase sacul colectare prafului longlife din geotextil este durata viata utila indelungata sau in combinatie un aspirator mobil mai putina prelucrare ulterioara to slefuire modalitate menajanta lungul suprafetelor ferestrelor, ramelor si inserturilor lefuire fara cablu unde disponibil un racord electric sau disponibil numai un efort exemplu, in zona exterioara, pe schela lucr Categoria Masini Slefuit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Slefuit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Ciocanul demolator cu motor fara perii, este echipat cu un motor de 2.200 W care asigura o putere mare de demolare. Energia de impact a ciocanului este de 42 J, ceea ce il face potrivit pentru sarcini..
Set Powerpack
Set Powerpack

Polizorul unghiular are o turatie la mersul in gol de 8500 rpm si este prevazut cu frana. Este dotat cu un comutator Deadman si o piulita cu flansa pentru schimbarea rapida a discului. Diametrul maxim..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este echipata cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica asigura un flux de lucru eficient..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, aceasta foarfeca are o frecventa de curse de 1.900 min-1 si o raza de taiere interioara/exterioara de 45/50 mm. Capacitatea de taiere a aluminiului la 200N/mm2..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.