Sistem Taiat Diamant

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Sistem Taiat Diamant, un produs Festool. Debitare precisa fara praf. taiere aspirare eficienta prafului, protejeaza sanatatea adecvat utilizare sina ghidare taieri precizie talpa ghidare rulare usoara rolelor ghidare precisa lungul i vizorul asigura vizibilitate buna asupra liniei taiere rol taiere intrare directa in taierea incepe in orice punct pe piesa taiere rapida si fara praf materialelor minerale decupaje usi ferestre, rosturi dilatare in podele, sloturi tevi articole incluse aparatoare aspirare ag, disc taiere diamantat apremium, in cutie systaine loc. consumata turatia mers in gol min, disc distanta lateral distanta fata fara sina ghidare racord aspirator masa capota sistem. Categoria Masini Debitat Disc Diamantat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Ciocanul demolator cu motor fara perii, este echipat cu un motor de 2.200 W care asigura o putere mare de demolare. Energia de impact a ciocanului este de 42 J, ceea ce il face potrivit pentru sarcini..
Set Powerpack
Set Powerpack

Masina de insurubat cu impact are o turatie reglabila la mersul in gol intre 1700/2000/2500/2000 rpm si o rata de impact intre 2400/2600/3100/2600 ipm. Cuplul maxim variaza intre 40/120/300/120 Nm. Este..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfeca electrica de taiat tabla ondulata cu acumulatori este un instrument profesional si puternic, conceput pentru taierea precisa a diverselor tipuri de table, inclusiv cele plane, ondulate si trapezoidale...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.