Set Prindere Vid

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Set Prindere Vid, un produs Festool. Lucru pot fi intoarse pana la si rotite pana la suprafetele sensibile pot fi prinse fara fi deteriorate lucru pana la per suport prindere sunt prinse ferm si sigur poate fi extins un dispozitiv secundar prindere vid mari schimbarea rapida clemei fixare i lucru ventuze diferite, pot fi schimbate fara chei ventilare simpla ventuzei prindere, utilizand pedala bucatiatea prindere strange pana la prindere fara limite sau urme pentru un mod ergnomic prelucrare lor pentru utilizare in frezare, slefuire, rindeluire, taiere, netezire, umplere si vopsire pentru utilizare in atelier sau in timpul instalarii articole incluse pompa vidsy vp, dispozitiv prindere vidsy se, furtun vacuum, pedala, ambalaj carton. consumata la consumata la pompa. h, pompa. h, masa. Categoria Pompa Vid.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Unul dintre avantajele principale ale acestui ciocan demolator este motorul fara perii, care asigura un timp maxim de folosire intre servisari. Acest lucru elimina necesitatea de a opri lucrul pentru a..
Set Powerpack
Set Powerpack

Setul PowerPack include incarcator acumulator, masina de gaurit cu percutie, masina de insurubat cu impact, ciocan rotopercutor, polizor unghiular, acumulatori, valiza de transport tip carucior...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Aceasta masina ofera adancimi mari de frezare la o greutate redusa, ceea ce o face usor de manevrat si controlat. Reductorul si aparatoarea masinii sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, asigurand..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.