Pompa Airless Hidraulica

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pompa Airless Hidraulica, un produs Bisonte. Pompa airless hidraulica, debit 10 litri pe minut, este echipata cu un motor electric pentru a oferi o putere si eficienta maxime. Aceasta pompa este perfecta pentru pomparea materialelor cu viscozitate ridicata si poate fi utilizata simultan cu pana la trei pistoale.

Aceasta pompa airless hidraulica este capabila sa pulverizeze o varietate larga de materiale, inclusiv materiale bituminoase si ignifuge, epoxidice, chit, tencuiala, gips si alte materiale cu viscozitate ridicata.

Pompa airless hidraulica vine cu o serie de echipamente standard, care includ un cart robust cu roti mari pneumatice pentru o mobilitate usoara si manevrare convenabila. Pompa este echipata cu un piston hidraulic de mare capacitate si o transmisie prin curea, pentru a asigura o functionare stabila si eficienta.

De asemenea, pompa este livrata cu un pistol airless, un furtun de 15 metri cu diametrul de 3/8 inch pentru a asigura un flux de materiale constant si un furtun suplimentar de 1 metru cu diametrul de 1/4 inch pentru manevrabilitate sporita.

Pompa airless hidraulica este, de asemenea, echipata cu 2 duze airless de tip 435 pentru a permite o pulverizare precisa si uniforma a materialelor. In plus, pompa este insotita de o cutie de accesorii, care poate include elemente cum ar fi cleme, garnituri si alte piese de schimb necesare pentru functionarea si intretinerea corecta a pompei.

Pompa airless hidraulica este o alegere excelenta pentru aplicatii care necesita pomparea materialelor cu viscozitate ridicata. Echipamentul este complet echipat si ofera o functionare stabila si eficienta pentru a asigura rezultate excelente in aplicatiile de pulverizare. Categoria Echipamente Santier.
Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Cu ajutorul reductorului de presiune, utilizatorul poate regla in mod precis presiunea de sablare pentru rezultate optime. In plus, filtrul cartus din poliester este durabil si usor de curatat, mentinand..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Sasiul masinii este ranforsat, oferind o mare rigiditate structurala. Masina este dotata cu un opritor pentru taieri repetitive si poate realiza si taieri in plunge (adancirea capului taietorului)...
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat are un sistem de blocare a manerului pentru a asigura un transport si depozitare sigure si comode. Marginile masinii sunt acoperite cu un cauciuc special pentru a evita murdarirea peretilor..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pentru a asigura un mediu de lucru curat si sigur, fierastraul circular este echipat cu un sistem de colectare a prafului. Acest sistem este inclus in setul de livrare si contribuie la mentinerea locului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.