Pompa Airless Piston

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pompa Airless Piston, un produs Bisonte. Pompa airless piston, debit. min. motor sistemul vopsire airless confera utilizatorului un randament mare si precizie deosebita in acoperirea suprafetei, reducand astfel pierderile se pot aplica vopseluri pe baza apa si sau ulei caracteristic pompa piston alimentare controlul presiunii mecanic presiune lucru bar debit. furtun distanta aplicare recomandata vascozitate admisa medie volum recomandat in lucru. motor electric permanent magnet lxlxh. Categoria Pompe Zugravit. Pentru preturi avantajoase vezi Pompe Zugravit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Capul mobil de taiere electric ofera o functionalitate si fiabilitate maxima, iar motorul pe grinda solida asigura acuratete si calitate maxima in taiere. Finisajele realizate cu aceasta masina sunt perfecte...
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.