Pistol Nituit

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pistol Nituit, un produs Rodcraft. Pistol pneumatic nituit, mare, robust si puternic, manerul imbracat in cauciuc si constructie usor intretinut. un loc lucru ergonomic echilibror greutate. Prevazut recipient mare, transparent in care colecteaza tijele niturilor. sistem pneumo hidraulic durabil si conector la sursa aer care se rot este impiedica rasucirea furtunului. Se livreaza duze diferite si accesori special niturile bolt. Se poate utiliza si nituri bude pana la. si un set bacuri suplimentar. it duza forta interior furtun axbxc consum aer intrare aer zgomot lp vibratii kg cursa inch, bolt bulb, bolt. Fi, inox si alte materiale mai moi otel si alte materiale mai moi psi filet interior. Categoria Scule. Pentru preturi avantajoase vezi Scule Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor are o capacitate de gaurire maxima de 35 mm in beton si de 90 mm cu coroana. Cu o energie de impact de 6,3 J, este potrivit pentru aplicatii mai grele in constructii...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.