Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Masina de sablat cu recuperarea abrazivului este o solutie inovatoare si practica pentru interventiile de sablare la scara mica, fara necesitatea unor compresoare de aer mari. Cu un design compact, functionalitati..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Motorul cu transmisie prin curea de 3 CP este echipat cu protectie termica. Masina este echipata cu un laser trasator de 2mW de clasa 2, care indica linia de taiere. Nivela cu bula montata pe masa asigura..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta reprezinta o alegere excelenta pentru lucrarile de compactare in zone inguste, reparatii minore si pavaj in industria peisajului dur. Cu o greutate redusa, o putere adecvata..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pe partea de confort si siguranta a utilizatorului, fierastraul circular are un nivel de presiune acustica in mers in gol de 91 dB(A), un nivel de putere sonora in mers in gol de 108 dB(A) si o valoare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.