Masina Verticala Taiat Gresie Faianta Placi

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Verticala Taiat Gresie Faianta Placi, un produs Raimondi. Masina verticala de taiat gresie, faianta, placi este o masina profesionala destinata taierea eficienta si precisa a placilor ceramice mari, inclusiv portelan, marmura, granit si alte materiale similare. Masina are o lungime maxima de taiere de 105 cm si o grosime maxima de taiere de 40 mm, permitand astfel taierea unui spectru larg de materiale cu dimensiuni generoase.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei masini este alimentarea automata gravitationala, care permite plasarea placilor pe masina si taierea acestora cu ajutorul gravitatiei. Viteza alimentarii poate fi reglata pentru a se potrivi diferitelor nevoi de taiere. Un alt beneficiu important este blocarea ansamblului motor la orice inaltime, ceea ce faciliteaza ajustarea si stabilizarea placilor pentru taiere precisa.

Ansamblul motor este prevazut cu un sistem de plonjare, ceea ce inseamna ca poate realiza taieturi la unghiuri variabile, de la 0 la 45 grade, permitand astfel crearea de taieturi unghiulare sau oblice. Pentru lucrari speciale, masina dispune de un dispozitiv de blocare magnetica pentru placile ceramice, care poate fi pozitionat dupa placa pentru a asigura o fixare sigura si stabila in timpul taietului.

Pentru precizia pe termen lung, masina este echipata cu un echer re-ajustabil, care permite efectuarea de taieturi precise si repetabile. Pentru a asigura racirea continua a discului de taiere, masina este dotata cu o pompa de apa heavy-duty. Aceasta pompa asigura o cantitate suficienta de apa pentru a mentine temperatura scazuta a discului si a preveni supra-incalzirea si deteriorarea acestuia.

Masina are un rezervor de apa din polipropilena cu o capacitate de 56 de litri, asigurand astfel stocarea suficienta a apei pentru un timp indelungat de lucru fara a fi necesara alimentarea constanta cu apa. Din punct de vedere structural, masina este realizata din otel galvanizat si vopsit in camp electrostatic, asigurand astfel o rezistenta si durabilitate sporita impotriva coroziunii si uzurii. Aceasta caracteristica face ca masina sa fie potrivita pentru uzul intens in mediul profesional. Categoria Masini Taiat Placi Gresie Faianta.
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Placi Gresie Faianta Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Printre dotarile masinii se numara si o teava de livrare anti-abraziune de 13 x 21 mm pentru abraziv, un agitator pneumatic pentru vibratia rezervorului, un set de umidificare pentru eliminarea prafului..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Sasiul masinii este ranforsat, oferind o mare rigiditate structurala. Masina este dotata cu un opritor pentru taieri repetitive si poate realiza si taieri in plunge (adancirea capului taietorului)...
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta reprezinta o alegere excelenta pentru lucrarile de compactare in zone inguste, reparatii minore si pavaj in industria peisajului dur. Cu o greutate redusa, o putere adecvata..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.