Masina Taiat Gresie Faianta

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Gresie Faianta, un produs Montolit. Piuma basic gama taietoare manuale montolit. Foarte robust. Taiere precisa. Pot sau taie toate tipurile placi ceramice grosimi intre si milimetri. centimetri. in diagonala. Multifuncional, putere precizie sunt caracteristici ale acestui echipament taiat gresie si faianta. Masterpiuma poate taia precis toate tipurile gresie si faianta, grosimea. Chiar taierea diagonala sigura simpla. Echipament proiectat taierea tuturor tipurile ceramica disponibile, porelan placi sticla, inclusiv mozaic sticla. Maner ergonomic precis puternic. Transportul depozitarea sunt rapide uoare, datorita designului pliabil brevetat. Masterpiuma are structura din aluminiu turnat sub presiune oel placat nichel rezistena maxima rezistena la intemperii. Rotita taiere in echiparea standard. Optional se poate achizitiona rotita taiere titanium. Cadru ranforsat. Masina dotata picioruse cauciucate antiderapante. Scala masurare in milimetri. Incizia se efectueaza prin impingere metoda eficienta in Categoria Masini Manuale Taiat Gresie Faianta. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Manuale Taiat Gresie Faianta Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Motorul cu transmisie prin curea de 3 CP este echipat cu protectie termica. Masina este echipata cu un laser trasator de 2mW de clasa 2, care indica linia de taiere. Nivela cu bula montata pe masa asigura..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.