Masina Sablat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Sablat, un produs Abra. Un abraziv mai fin, aceasta permite sablarea desenelor ornamentelor pe sticla si oglinzi. alimentare minim aer duza, aprox puterea motorului aspirare timpul mediu sablare planse minute avantaje economic structura simpla uor transportat consumul aer exprimat in cubi minut in functie duzei si presiunea setata. exempl duza si presiune bar se vor consuma. cubi aer, adica se recomanda ca debitul furnizat sau refulat compresor sau fie mai mare decat debitul consumat. exempl la un consum se aduga, adica si rezulta recomandarea unui compresor debit furnizat cat duza mai mare, atat si suprafata prelucrata mai mare deci viteza lucru mai mare, si consumul aer mai mare. Categoria Masini Sablat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Masina de sablat cu recuperarea abrazivului este o solutie inovatoare si practica pentru interventiile de sablare la scara mica, fara necesitatea unor compresoare de aer mari. Cu un design compact, functionalitati..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina de taiat materiale si placi este un echipament puternic si versatil, ideal pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, placi de portelan si materiale de constructii cum ar fi caramida, tigla..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat vine echipata cu o perie de polipropilena si un recipient de apa de 13 litri. Peria de polipropilena este ideala pentru curatarea eficienta si sigura a suprafetelor. Recipientul de apa..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina are, de asemenea, un comutator de mers inapoi, care faciliteaza eliminarea usoara a tijei de debitat. Aceasta caracteristica este utila in cazul in care trebuie sa se faca cateva ajustari sau modificari..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Un alt avantaj al acestei foarfece este posibilitatea de a taia din interiorul materialului printr-o gaura de dimensiunea matritei. Acest lucru este util atunci cand doriti sa faceti o taietura in mijlocul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.