Masina Multifunctionala

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Multifunctionala, un produs Milwaukee. Masina multifunctionala acumulator fcot masina multifunctionala acumulator, care poate fi utilizata taierea mai multor tipuri materiale in functie lama care echipata. Reprezinta solutie versatila aplicatiile implica taieri si indepartari curatari material. taierea oelului, oelului inoxidabil, materialelor neferoase, gips cartonului, cimentului din fibre, plasticului ceramicii. Redlin cel mai avansat sistem electronic, performante digitale unice, sistem asigura protectia la suprasarcina, asigurand durata utilizare crescuta. Redlithi cel mai durabil acumulator, ori timp utilizare, functioneaza si la c. Monitorizarea individuala celulelor asigura incar carea optima acumulatorilor, prelungind durata viata. Indicator al gradului incar care al acumulatorului. acumulatori flexibil masina poate fi utilizata orice acumulator m. Se livreaza urmatoarele accesorii disc diamantat, disc abraziv din carbura, disc debitat metal, talpa reglabila aspirator. Se livrea Categoria Scule Oscilante. Pentru preturi avantajoase vezi Scule Oscilante Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Ciocanul demolator cu motor fara perii, este echipat cu un motor de 2.200 W care asigura o putere mare de demolare. Energia de impact a ciocanului este de 42 J, ceea ce il face potrivit pentru sarcini..
Set Powerpack
Set Powerpack

Polizorul unghiular are o turatie la mersul in gol de 8500 rpm si este prevazut cu frana. Este dotat cu un comutator Deadman si o piulita cu flansa pentru schimbarea rapida a discului. Diametrul maxim..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Indicatorul LED pentru schimbarea periilor este util pentru intretinerea masinii si pentru a sti cand trebuie inlocuite periile. Indicatorul LED pentru problemele electrice informeaza utilizatorul cu privire..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.