Masina Lustruit Ambarcatiuni

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Lustruit Ambarcatiuni, un produs Fein. Masina lustruit ambarcatiuni feinset set lustruire intretinerea ambarcatiunilor. Domeni turatie regulator continu turatie prelucrarea suprafetelor la ambarcatiuni. Stabilitate maxima turatiei la orice solicitare, pe intregul domeni reglaj, datorita reductorului mecanic viteza corelat motorul mare putere. Accesorii speciale prepararea eficienta vopselelor automobilelor noi si uzate, vopselelor ultra rezistente la zgariere, precum si curatarea, slefuirea si polisarea suprafetelor ambarcatiunilor si suprafetelor tratate gelcoat. Regulator turatie confortabil. incalzire redusa in timpul utilizarii indelungate. Ergonomie datorita capacului maner. Blo care ax. Utilizare mana dreapta si stanga. Blocator contra repornirii. Pornire atenuata. Perie carbune decuplare automata. reechipat ca masina slefuit rotativa dispozitiv aspirare si talpa slefuire. larga consumabile. in sarcina turatie la mers in gol rot. Disc polisare prinderea cablu stecher Categoria Masini Slefuit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Slefuit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Cu o frecventa de lovire de 1.300 bpm, ciocanul asigura o productivitate maxima in toate aplicatiile de demolare. Indiferent daca lucrati pe un santier sau intr-un mediu industrial, puteti conta pe acest..
Set Powerpack
Set Powerpack

Setul PowerPack include incarcator acumulator, masina de gaurit cu percutie, masina de insurubat cu impact, ciocan rotopercutor, polizor unghiular, acumulatori, valiza de transport tip carucior...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.