Generator Inverter

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Inverter, un produs Senci. Generator inverter. in regim continuu. Regulator motor pornire motor demaraj la sfoara nivel zgomot neta avantaje echipat alternator inverter calitate invertor tehnologie livreaza putere constanta computere sau alte electronice sensibile protectie lipsa ulei oprirea automata motorului si pornire alarma protectie termica protejeaza echipamentul impotriva supraincalzirii turatie automata motorului in functie consumul curent necesar leduri avertizare indica functionarea generatorului, alarma suprasarcina redusa, compacte, usor manipulat si operat, datorita rotilor din dotare buton blocare circuit combustibil depozitare. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Generatorul de curent monofazat este echipat cu un panou de automatizare (ATS) care permite pornirea automata a generatorului in cazul in care alimentarea cu curent electric de la retea este intrerupta...
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Cu un factor de protectie IP23M, acest generator este protectionat impotriva prafului si a stropilor de apa, oferind o siguranta si fiabilitate crescuta. Rezervorul de combustibil de 45 de litri al acestui..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Acest generator dispune de un sistem de demaraj electric, care este inclus in echiparea standard a utilajului. Pentru racire, se utilizeaza un sistem de aerisire. Generatorul functioneaza cu benzina, avand..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul este echipat cu doua roti si un maner, ceea ce faciliteaza deplasarea sa. In ceea ce priveste conexiunile, generatorul dispune de o priza Schuko 230 V, o priza..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Greutatea acestui nivel laser este de 1,6 kg, oferind astfel o manevrabilitate usoara si confortabila in timpul utilizarii. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este un instrument de masura..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.