Generator Curent Inverter Hibrid Benzina Insonorizat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent Inverter Hibrid Benzina Insonorizat, un produs Konner Sohnen. Pornire manual electric timpi, cilindri, racire aer, benzina motor, ulei prize m. Afisaj voltaj, frecventa, functionare conexiune paralela, control prin aplicatie. Motor functie turbo insonorizat. Kit roti transport. pornire electrica, combustibil gpl, silentios. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul are doua roti, ceea ce faciliteaza deplasarea acestuia. Este prevazut cu doua prize Schuko de 230V 32A, pentru a putea alimenta diverse echipamente si aparate...
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Generatorul este silentios in functionare, ceea ce il face confortabil si prietenos cu mediul inconjurator. Acesta are un cadru rezistent si compact, ceea ce faciliteaza transportul si depozitarea. Este..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Generatorul vine echipat cu doua roti si un maner, pentru a facilita deplasarea acestuia. Dispune de doua prize Schuko de 230V si o priza Schuko de 400V. Are un factor de protectie IP23M, ceea ce il face..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Generatorul de curent trifazat are o putere maxima de 13 kW si functioneaza la tensiunea de 400 V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care mentine tensiunea la un nivel constant, asigurand astfel..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.