Exhaustor Rumegus

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Exhaustor Rumegus, un produs Bernardo. Exhaustor consum turatii nivelul zgomot vacuum pa suprafata filtrare, debit aer volum sac colector racord aspirare masina exhaustorul portabil si compact asigura atmosfera curata si salubra la locul munca. acest motiv, acest aparat trebuie sau lipseasca din atelierele lucru. Exhaustor aspirarea aschiilor si rumagusului in timpul operatiunii frezare, rindeluire si debitare pentru racordare la masini prelucrare lemnului stationare si mobile este performantele masinii prelucrare lemnului spatiu minim necesar la mare absorbtie ventilatorul lame aerodinamice din asigura un debit mare aer optima aspiratie datorita motorului si ventilatorului atentie pericol incendi sau explozie daca instalatia exhaustare impamantata. Recomandam set impamantare exhaustor bernardo. Accesorii furtun sac filtrant sac colector adaptor permit cuplarea la mai multe tipuri utilaje sistem plasare. Categoria Exhaustoare Atelier.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Utilaje Prelucrare Lemn:
Masina Combinata Universala
Masina Combinata Universala

Masa de lucru este solida, fabricata din fonta, pentru a asigura o munca lipsita de vibratii. Suprafata mesei este slefuita si prelucrata cu acuratete, fiind astfel perfecta pentru prelucrarea precisa..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Pentru a proteja masina si acumulatorul, acest fierastrau circular dispune de functia Soft Start, care asigura pornirea lenta a masinii. Astfel, se evita un consum mare de energie si se prelungeste durata..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfeca electrica de taiat tabla ondulata cu acumulatori este un instrument profesional si puternic, conceput pentru taierea precisa a diverselor tipuri de table, inclusiv cele plane, ondulate si trapezoidale...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.