Drisca Electrica Finisare Umeda Tencuieli

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Drisca Electrica Finisare Umeda Tencuieli, un produs Lino Sella. Electric, turatii grup operator. transformator viteze finisaje tencuieli brute tencuieli fine pre mixuri vopsea zgariata slefuiri si polisari fine masina driscuit electrica potrivita toate tipurile tencuieli brute fine permite obinerea unei tencuieli perfecte, imposibil doar lucrari manuale. un set discuri burei, care permit sau efectueze diferite operaii sau obina rezultate finale diferite. pereti si tavane. Usor folosit. Rapid si curat pe diferite suprafete. Dotare cablu anti zgarieturi, transformator recipient apa si regulator viteza, bureti materiale fine si pre mixuri, disc plastic tencuieli brute, cutie accesorii. Accesorii optionale brat suport lucrari pe tavan, bureti diverse tipuri aplicatii, disc lemn lucrari brute, disc zimtipt. razuiri suprafete, disc lame ds, disc lame ds. Alte denumiri drisca electrica, masina driscuit, drisca motor. Categoria Dristi Electrice Masini Finisat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Motorul cu transmisie prin curea de 3 CP este echipat cu protectie termica. Masina este echipata cu un laser trasator de 2mW de clasa 2, care indica linia de taiere. Nivela cu bula montata pe masa asigura..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Latimea de lucru a placii este de 35 cm, ceea ce o face potrivita pentru compactarea in zone inguste. Frecventa vibratoarei este de 95 Hz, iar viteza de lucru este de 26 m/min, asigurand o compactare rapida..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.