Compactor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compactor, un produs Bisonte. Mai compactor l. motor loncin, motorizare in timpi, alimentare benzina sisteme filtrare aer si combustibil maneta acceleratie si shock rezervor combustibil din polietilena, anti coroziune cadru protectie impotriva avarierii motorului maneta acceleratie pozitionata pe maner contor orar inclus in echiparea combustibil benzina cursa talpa forta compactare. lovituri nivel zgomot lxlxh. Categoria Echipamente Santier. Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Printre dotarile masinii se numara si o teava de livrare anti-abraziune de 13 x 21 mm pentru abraziv, un agitator pneumatic pentru vibratia rezervorului, un set de umidificare pentru eliminarea prafului..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Rezervorul de 8 litri este suficient de mare pentru a asigura o autonomie optima, iar grupul pistol turnat este ergonomic si confortabil de utilizat. Duza din carbura de tungsten de 3 mm ofera o performanta..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este o unealta versatila si eficienta ce poate fi utilizata in mai multe moduri. Este ideala pentru a fi folosita ca masina de aplicat rosturi, putand efectua cu usurinta aceasta activitate...
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa cu glisare pentru taieri inclinate fara acumulatori este un utilaj avansat, ideal pentru lucrari profesionale care necesita precizie si eficienta. Are un design modern si o..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Pentru a asigura o vizibilitate optima in timpul lucrului, masina este dotata cu o lumina de lucru tip LED. Aceasta lumineaza zona de lucru, astfel incat operatorul sa poata vedea clar si sa lucreze cu precizie...
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfecele asigura taieri curate, fara a deforma materialul. Aceasta inseamna ca veti obtine rezultate precise si uniforme, fara sa va deteriorati materialul. De asemenea, functia anti-restart ofera protectie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.