Carote Vidia

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Carote Vidia, un produs Rubi. Kit carote vidia carbura din tungsten rubi gresie, faianta, ceramica, etc. gaurire uscata pentru faianta, gresie, ceramica si alte materiale. Se folosesc intotdeuna pe partea neglazurata placii ceramice. Viteza maxima gaurire se folosesc pe maina gaurit burghi centrare atasament carota ref. Kitul carote vidia rubi din carote vidia rubi, si burghi centrare atasament carota ref. cutie plastic. Categoria Seturi Carote Diamantate Accesorii.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Carote Diamantate:
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Datele tehnice ale masinii de gaurit includ un diametru portscula de M18 si un diametru de gat de prindere de 53 mm. Capacitatea maxima de gaurire in beton cu o carota diamantata este de 230 mm. Greutatea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.