Disc Calcar Special Laser

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Disc Calcar Special Laser, un produs Diamantatexpert. Disc beton armat calcar dur special laser. calitate supe cel mai inalt grad calitate durata exploatare pentru beton armat, beton agregat expus, granit, caramida dura, calcar dur, tuburi ductile, taiere sporadica metale. Taiere uscata sau apa fara gauri racire tehnologie inovatoare, segmenti inalta calitate taiere rapida. lucrul si eficient, deoarece lama penetreaza materialul repede, si viata buna instrumentului. Miezul discului mare calitate gauri racire aerisire optima segmentilor si reducerea zgomotului. Segmenti sudati laser taiere rapida. Segmenti de. ext. int. segment. segment. Categoria Discuri Diamantate. Pentru preturi avantajoase vezi Discuri Diamantate Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Cablul nu este inclus, iar masina functioneaza cu discuri cu diametru de 300 sau 350 mm (care nu sunt incluse). Aceasta masina este un instrument puternic si versatil, asigurand taieri precise si eficiente..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este proiectata cu atentie la detalii. Beneficiaza de protectie IP54, asigurand o protectie eficienta impotriva prafului si a apei. Manerele sunt realizate din aluminiu si acoperite cu..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.