Aparat Sudura Multiproces

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Sudura Multiproces, un produs Jasic. Invertor, recomandat sudura in mediu protector oricarui material, echipat componente puternice, suduri performante si excelente. Invertorul ofera amperi la grade cicl sudura, fiind alegere mentenanta, lucrari santier si confectie metalica. Sudeaza sarma sudura in mediu protejat argon sau corgon amorsare prin contact electrod invelit reglaj fin al curentului sudura au ajutorul potentiometrului. Reglaj viteza sarma si sudare functia fiabile si robuste, usor intretinut. Protectie termica termostat. sarma maxim max. Aparatul sudura invertor multiproces professional, controlat microprocessor toate categoriile lucrari, in regim intensiv lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior. aparat sudura inverto destinat sudarii flux poate fi folosit atat sarma plina in mediu gaz protector cat si sarma tubulara, sau fara gaz protector cuprins intre. Curent la curent maxim in clasa izolatie s. sarma otel. sarma otel inox. sarma aluminiu. Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Caracteristicile aparatului includ functii avansate precum curentul PULSE, EASY PULSE si BiLEVEL, care permite sudarea in diverse moduri, cum ar fi sudura in 2 sau 4 timpi si in puncte. Parametrii reglabili,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este ideal pentru munca de productie de la medii la mari. Acesta poate face fata cerintelor ridicate de sudura, asigurand rezultate precise si de inalta calitate. De asemenea, aparatul este echipat..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Un alt avantaj al acestei masini este ca permite taierea rece fara aparitia bavurilor. Acest lucru inseamna ca dupa taiere, nu este nevoie sa se indeparteze bavurile si piulitele pot fi insurubate imediat,..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Are o matrita reglabila in 4 directii de taiere, care poate fi blocata la un unghi de 90 de grade. Aceasta va permite sa taiati in diferite unghiuri si sa obtineti rezultate precise si uniforme. Schimbarea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este echipamentul ideal pentru demolarea zidurilor si a structurilor solide. Cu o putere absorbita de 1300 W, acest ciocan demolator ofera o forta impresionanta de percutie de 17,2J..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.