Aparate sudura si scule profesionale - Promotii si reduceri pret




Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina Sablat Abraziv Recuperare Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina de sablat poate utiliza diferite tipuri de agregate, precum corindon, microsfere..
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Generator Curent Monofazat Panou Automatizare Generatorul de curent monofazat este echipat cu un panou de automatizare (ATS) care permite pornirea automata a generatorului in cazul in care alimentarea cu curent electric de la retea este intrerupta. Are o putere maxima de 11 kW, ceea ce il face potrivit atat pentru uz casnic, cat si..
Generator Trifazat Automatizare

Generator Trifazat Automatizare Alternatorul de calitate superioara asigura o functionare fiabila si de lunga durata. Unul dintre aspectele sale deosebit de importante este alerta pentru nivelul scazut de ulei, care declanseaza o oprire automata a motorului pentru protectia acestuia impotriva daunelor. De asemenea, exista..
Generator Trifazat

Generator Trifazat Acest generator este silentios in functionare si prietenos cu mediul, avand un sistem de toba de esapament care opreste scanteile. Are, de asemenea, un intrerupator de circuit care opreste alimentarea in cazul in care sistemul este suprasolicitat...
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Masina Sablat Recuperarea Abrazivului Cu ajutorul reductorului de presiune, utilizatorul poate regla in mod precis presiunea de sablare pentru rezultate optime. In plus, filtrul cartus din poliester este durabil si usor de curatat, mentinand astfel eficienta sistemului de aspiratie...
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina Taiat Materiale Placi Laser Motorul cu transmisie prin curea de 3 CP este echipat cu protectie termica. Masina este echipata cu un laser trasator de 2mW de clasa 2, care indica linia de taiere. Nivela cu bula montata pe masa asigura o pozitie corecta de lucru. Pentru racirea discului de taiere, masina este prevazuta..
Masina Taiat Asfalt

Masina Taiat Asfalt Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita o taiere profunda si precisa...
Masina Polisat

Masina Polisat Masina de polisat este proiectata cu atentie la detalii. Beneficiaza de protectie IP54, asigurand o protectie eficienta impotriva prafului si a apei. Manerele sunt realizate din aluminiu si acoperite cu cauciuc pentru a oferi confort in timpul utilizarii si pentru a preveni alunecarea..
Placa Compactoare Vibranta

Placa Compactoare Vibranta Placa compactoare vibranta reprezinta o alegere excelenta pentru lucrarile de compactare in zone inguste, reparatii minore si pavaj in industria peisajului dur. Cu o greutate redusa, o putere adecvata si accesorii suplimentare optionale, aceasta placa este un instrument esential pentru..
Placa Compactoare Reversibila

Placa Compactoare Reversibila Bara de ridicare este localizata central pentru a oferi o mai buna manevrabilitate si control asupra utilajului. Aceasta imbunatatire ajuta la un control mai precis al directiei si pozitionarii placi compactoare. Cadrul de protectie este disponibil standard pe acest model. Acesta ajuta..
Compactor Diesel

Compactor Diesel Capacul de protectie al ansamblului demaror protejeaza impotriva patruiculelor ce pot patrunde in interiorul motorului si deteriora componentele acestuia. Astfel, se asigura o functionare eficienta si durabila a utilajului...
Compactor

Compactor Pentru a garanta siguranta operatorului, compactorul este dotat cu un sistem puternic de filtrare a aerului, care include un prefiltru de tip ciclon. Acest prefiltru previne infiltrarea murdariei in motor si asigura un aer curat si de inalta calitate...
Placa Compactoare Rotunda

Placa Compactoare Rotunda Placa compactoare rotunda este o masina compacta si manevrabila utilizata in principal in locuri unde spatiul este limitat, cum ar fi transeele de cablu. Placa de baza aproape rotunda ii confera manevrabilitate si control, permitand utilizatorului sa manevreze usor in zone inguste...
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Electropalan Macara Cablu Monofazic Acest electropalan profesional tip macara poate ridica o sarcina de pana la 500 kg, avand un cablu de 40 de metri. Este actionat de un motor monofazic, cu o putere suficienta pentru a sustine greutatea mentionata. Motorul are o functionare lina si silentioasa, oferind o eficienta crescuta..
Pompa Airless Spray Electric

Pompa Airless Spray Electric Pompa este prevazuta cu un filtru de material integrat, care retine impuritatile si particulele mai mari, asigurand astfel o aplicare a vopselei fara probleme. Acest filtru este usor de curatat si de inlocuit, contribuind astfel la mentinerea unei performante optime a pompei...
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Ciocan Demolator Motor Fara Perii Unul dintre avantajele principale ale acestui ciocan demolator este motorul fara perii, care asigura un timp maxim de folosire intre servisari. Acest lucru elimina necesitatea de a opri lucrul pentru a inlocui sau repara periile motorului. Pentru a imbunatati confortul utilizatorului,..
Set Powerpack

Set Powerpack Polizorul unghiular are o turatie la mersul in gol de 8500 rpm si este prevazut cu frana. Este dotat cu un comutator Deadman si o piulita cu flansa pentru schimbarea rapida a discului. Diametrul maxim al discului este de 125 mm. Setul include 3 bucati de acumulatori Li-Ion 18 V 5.0 Ah..
Pompa Gleturi

Pompa Gleturi Echipamentul vine echipat standard cu un rotor, un stator, o lance, trei duze metalice de dimensiuni 6 si 8, sase bureti de curatare a furtunului, un furtun pentru material cu diametru de 19 mm si cuplaje rapide, un furtun de aer cu cuplaje rapide de 13 mm, un set de doua chei si o perie..
Electropalan Macara Cablu Trifazic

Electropalan Macara Cablu Trifazic Scripetele electric este echipat cu un reductor in baie de ulei, asigurandu-i o functionare lina si eficienta. Viteza de ridicare a electropalanului este de 35 m/min, asigurand astfel o eficienta ridicata in timpul utilizarii. In plus, electropalanul are o capacitate maxima de rupere de..
Mai Compactor

Mai Compactor Maiul compactor este un utilaj de compactare destinat pentru lucrari in spatii inguste, precum compactarea santurilor pentru conductele de gaz, apa si alte situatii similare. Acesta este echipat cu un motor Honda GXR 120, care functioneaza pe baza de benzina, si are o putere maxima de 3.5 cp...


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.