Acumulatori

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Acumulatori, un produs Festool. Energia set eng, acumulator li, asi, incarcator tc, systainer toate activitatile si aparatele daca accentul pus pe compactitate si energie. Bine ambalata doi acumulatori. incarcator. in systainer. Setul energie reprezinta completarea variantelor basic sau ofera acumulatori suplimentari atelier si santier. Disponibil in diferite echipari in functie centrul individual al aplicatiei si necesarul energie. intotdeauna spatiu suficient patru acumulatori si doua incarcatoare. Bineinteles, totul ambalat curat in systainer. Completare datorita tehnologiei celulare highpower, acumulatorii highpower sunt suficient puternici fie care aplicatie si compatibili toate produsele acumulatori aspirator porn este automat in momentul conectarii sculei, acumulatorii bluetooth pornesc automat aspirator mobil cuplat incar care rapida mai pregatit utilizare datorita incarcatorului tc. asemenea, fiti in permanenta informat prin intermediul afisajului reprezentarea timpului incar care ram Categoria Acumulatori. Pentru preturi avantajoase vezi Acumulatori Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Power Station
Power Station

Utilizarea acestei statii elimina nevoia de a cauta surse de curent sau de a avea cabluri in exces si numar excesiv de panouri electrice de santier. Are o putere similara cu o priza normala de 230 V. Are..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.