Unealta Negru Multifunctionala Oscilanta

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Unealta Negru Multifunctionala Oscilanta, un produs Black Decker. Unealta multifunctionalafunctionare mis care oscilantaputere w. este unealta multifunctionala oscilanta putere fost proiectata veni in ajutorul alaturi accesoriile insotesc si valiza depozitare transport. utilizata serie aplicatii precum aplicatii finisare taiere slefuire si razuire. taierea lemnului metalului gips cartonului parchetului laminat plasticului si fibrei sticla. slefuirea parchetului laminat pietrei boltarilor gips cartonului polisarea si indepartarea ruginii. indepartarea linoleumului adezivului gresie si faianta placilor gresie si materialului etanseizare. cilindric si robust al produsului ofera durabilitate si intretinere facila manerul posterior subtire si cauciucat asigura un confort superior in aplicatiile prelungiteunealta sistemul patentat prindere fara scule super face ca activitatea intreprinsa sau fie simpla si scurta durata. super patentat prindere fara scule mult decat cel al competitorilor permit Categoria Slefuitoare. Pentru preturi avantajoase vezi Slefuitoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Rindele Slefuitoare:
Masina Degrosat
Masina Degrosat

Designul cu patru coloane al masinii permite lamei miscarea usoara sus-jos, asigurand astfel o finisare precisa a materialului. De asemenea, capul de taiere se poate bloca, eliminand orice miscare pe timpul.
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Motorul fara perii este un alt aspect important al acestui fierastrau. Acesta ofera o productivitate si un randament ridicat, asigurand o putere constanta in timpul utilizarii. Cu ajutorul functiei ADT..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Pentru a asigura o vizibilitate optima in timpul lucrului, masina este dotata cu o lumina de lucru tip LED. Aceasta lumineaza zona de lucru, astfel incat operatorul sa poata vedea clar si sa lucreze cu precizie...
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfeca electrica de taiat tabla ondulata cu acumulatori este un instrument profesional si puternic, conceput pentru taierea precisa a diverselor tipuri de table, inclusiv cele plane, ondulate si trapezoidale...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.