Unealta Multifunctionala

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Unealta Multifunctionala, un produs Dewalt. Unealta multifunctionala motor brushlessunealta multifunctionala oscilanta fara perii similara modelului ofera un nivel redus la vibratiile mana brat protejand mainile sau fie in mai bine protejate. asemenea ofera pana la mai mult timp lucru fata motoarele perii. fixare rapida accesoriilor lamele si atasamentele pot fi schimbate in cel mai scurt timp fara utiliza alte scule aditionale. Retineti adaptorul necesar utilizarea accesoriilor alte marci inclus. Zgomot vibraiipresiune sonora aincertitudine presiune acustica sonora aincertitudine puterii sonore avibratia mainii bratului incertitudine vibratie la livrare lama taierea rapida lemnului cuie lama taierea rapida lemnului pad slefuire foi abrazive asortateadaptor universal lameatent contine statie incar care si nici acumulatori. Categoria Slefuitoare. Pentru preturi avantajoase vezi Slefuitoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Rindele Slefuitoare:
Masina Degrosat
Masina Degrosat

Designul cu patru coloane al masinii permite lamei miscarea usoara sus-jos, asigurand astfel o finisare precisa a materialului. De asemenea, capul de taiere se poate bloca, eliminand orice miscare pe timpul.
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Motorul fara perii este un alt aspect important al acestui fierastrau. Acesta ofera o productivitate si un randament ridicat, asigurand o putere constanta in timpul utilizarii. Cu ajutorul functiei ADT..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.