Unealta Negru Multifunctionala Oscilanta

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Unealta Negru Multifunctionala Oscilanta, un produs Black Decker. Unealta multifunctionalafunctionare mis care oscilantaputere w. este unealta multifunctionala oscilanta putere fost proiectata veni in ajutorul alaturi accesoriile insotesc si valiza depozitare transport. utilizata serie aplicatii precum aplicatii finisare taiere slefuire si razuire. taierea lemnului metalului gips cartonului parchetului laminat plasticului si fibrei sticla. slefuirea parchetului laminat pietrei boltarilor gips cartonului polisarea si indepartarea ruginii. indepartarea linoleumului adezivului gresie si faianta placilor gresie si materialului etanseizare. cilindric si robust al produsului ofera durabilitate si intretinere facila manerul posterior subtire si cauciucat asigura un confort superior in aplicatiile prelungiteunealta sistemul patentat prindere fara scule super face ca activitatea intreprinsa sau fie simpla si scurta durata. super patentat prindere fara scule mult decat cel al competitorilor permit Categoria Slefuitoare. Pentru preturi avantajoase vezi Slefuitoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Rindele Slefuitoare:
Masina Degrosat
Masina Degrosat

Masina pentru degrosat este proiectata pentru a fi utilizata in ateliere de tamplarie si pe santiere. Aceasta masina este echipata cu un motor puternic de 1800 W, care permite obtinerea de rindeluri pe.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.