Tambur Furtun Cadru

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Tambur Furtun Cadru, un produs Claber. Tambur furtun cadru si roti genius claber ultima generatie versiune compacta practica si fiabila gradinile mici. Se asambleaza usor si dotat buton rularea furtunului si manere reglabile care pot ajusta dorita. Tamburul design robust picior profil special stabilitate in pozitie verticala. Tamburul completat furtun conector robinet duza pulverizare jet conectori inclusiv aquastop care permite sau conectati sau deconectati duza pulverizare fara fi necesar sau inchideti robinetul. Categoria Tamburi Furtunuri Irigare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Articole Stropit Irigat Accesorii:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Fierastraul circular dispune, de asemenea, de o viteza constanta controlata electronic, ceea ce va ofera o turatie constanta si o putere optima de taiere in timpul utilizarii...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.