Supermarket Electronic

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Supermarket Electronic, un produs Smoby. Supermarketul electronic deveni in scurt timp locul joaca preferat al celor mici care se vor simti un adevarat magazinc ajutorul supermarket ului electronic fetele sau baietii vor dori sau dezvolte afacerea moderna cumparaturile vor deveni mai si mai usoare. Micutii vor putea organiza si conduce propriul magazin scana produsele preferate realiza cumparaturile dorite parinti ajutorul cosului pe roti precum vor putea cantari alimentele ajutorul cantarului inclus. asemenea copiii vor putea folosi cardul credit precum si cititorul carduri. ca prin magie iesi bonul fiscalcasa marcat functii electronice si contine un sertar bani un calculator real ecran lcd un microfon precum si un scaner coduri bare sunete si lumini. fabricat in franta. baterii si cr. Pachetul include supermarket accesorii cutii paste fursecuri cereale lapte fructe si legume tarta macarons cutii sucuri cos cumparaturi casa marcat functii electronice sertar bani facturi calculator real ecran lc Categoria Jucarii. Pentru preturi avantajoase vezi Jucarii Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Jucarii:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Manerul este cauciucat si moale, oferind o prindere sigura si confort ridicat in utilizare. Acest lucru este important pentru a putea manevra cu precizie si control ciocanul in timpul lucrarilor de demolare...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.