Slefuitor Vibratii

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Slefuitor Vibratii, un produs Dewalt. Slefuitor vibratiialimentare wtalpa. actiuni precum indepartarea lacurilor vopselelor sau altor substante din aceasta categorie si se poate utiliza finisarea suprafetelor drepte. suprafata prindere antialune care confort si siguranta. are comutator si rulmenti protejati impotriva prafului. suprafata prindere compacta si ergonomica slefuire fara oboseala. sistem fixare hartiei. Categoria Slefuitoare. Pentru preturi avantajoase vezi Slefuitoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Rindele Slefuitoare:
Masina Degrosat
Masina Degrosat

Designul cu patru coloane al masinii permite lamei miscarea usoara sus-jos, asigurand astfel o finisare precisa a materialului. De asemenea, capul de taiere se poate bloca, eliminand orice miscare pe timpul.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, reducand astfel vibratiile masinii in timpul pauzelor de lucru. Ciocanul demolator este adecvat pentru dalti SDS-MAX,..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Cu un nivel de presiune acustica de 100 dB(A) si un nivel de putere sonora de 111 dB(A), acest ciocan are o zgomotul moderat in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de 19.5 m/s², ceea ce indica..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.