Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Servire Cafea Ceai:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.