Ruleta Master Banda Metalica

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ruleta Master Banda Metalica, un produs Stanley. Ruleta deschisa master banda metalica mablon ruleta deschisa master banda metalica mablon face parte instrumente masura stanley. Ruleta mabolon are rezistenta exceptionala contra abraziunii atacului chimic si limiteaza riscul ruperii la indoire. Banda din otel calit confera atat flexibilitate cat si rezistenta. Rama cromata durabilitate sporita. Livrata fara carcasa se pot comanda separat geanta depozitare si transport. Ruleta inel prindere mare lat si pivotant din echipata banda metalica marcaj pe fond galben gradare milimetrica. Utilizare ambidextr datorita manerului si mulinetei detasabile. Maner ergonomic. Punct ancorare mobil. Clasa precizie. Categoria Rulete.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Instrumente Masurat:
Nivela Optica
Nivela Optica

Nivela optica este un instrument de inalta calitate si precis pentru nivelarea suprafetelor la distante de pana la 100 de metri. Cu caracteristici avansate, precizie mare si set complet de accesorii, nivela.
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul

Nivela este alimentata de un acumulator de 10,8 V XR Li-Ion cu o capacitate de 2,0 Ah, care ofera o durata de functionare suficienta pentru a finaliza lucrarile de nivelare. In plus, setul de livrare include.
Nivela Laser Rotativa
Nivela Laser Rotativa

Aceasta nivela dispune de o serie de caracteristici suplimentare care o fac si mai versatila. De exemplu, precizia de nivelare este de +/- 3mm la fiecare 30m, ceea ce asigura rezultate excelente. Clasa.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor este echipat cu tehnologia Anti-Vibratii - AVT, care asigura reducerea vibratiilor si ofera un confort sporit utilizatorului. Aceasta este indispensabila in lucrul prelungit cu acest..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.