Robot Bucatarie Multifunctional Negru

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Robot Bucatarie Multifunctional Negru, un produs Black Decker. Robotul bucatarie multifunctional ajutorul tau practic in bucatarie. viteze si functia puternica pulse iti simplifica munca zilnica in bucatarie fiind pregatit sau toace sau felieze sau bata sau paseze sau am este ce si sau marunteasca. design robust finisaje din inox si putere poate face fata oricarui ingrediente robotul performant usor utilizat si se integra in orice decor bucatarie. la legume si pana la aluat robotul bucatarie multifunctional am este ca marunt este razuie toaca framanta paseaza sau feliaza precizie legume fructe aluat creme precum si alte tipuri ingrediente gratie accesoriilor multifunctionale. Robotul dotat un bol transparent din plastic rezistent de. ajutorul caruia puteti prepara cantitate generoasa ma care lama multifunctionala si lama aluat precum si discuri ergonomice fete realizate din otel inoxidabil actiune feliere maruntire medie si grosiera. asemenea robotul include un accesori stoarcerea citricelor si prepararea sucurilor natur Categoria Blendere Roboti Bucatarie.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Blendere Roboti Bucatarie:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Un alt aspect important al acestui fierastrau circular este posibilitatea de a regla unghiul de taiere oblica pana la 45 de grade, atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Astfel, puteti realiza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.