Roata Masura Contor

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Roata Masura Contor, un produs Stanley. Roata masura mcontor. mbuton mecanic resetare la zero. instrumente masura stanley. model dispune un contor cifre si buton manual resetare precizie. Ideala masuratori in spatii inchiseroata masurat mica maner telescopic pliere in timpul transportuluicontor cifre buton resetareroti identice din plastic acoperite cauciuc stabilitate si durabilitateroti din plastic dur injectat in matrita folosire indelungataprecizie. Categoria Roti Masura.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Instrumente Masurat:
Nivela Optica
Nivela Optica

Precizia este un alt aspect semnificativ al acestui instrument, furnizand rezultate de inalta calitate. Cu o precizie de +/- 2 mm pe 1 km de nivelare dubla, nivela optica Dewalt este un echipament de top.
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul

Nivela este alimentata de un acumulator de 10,8 V XR Li-Ion cu o capacitate de 2,0 Ah, care ofera o durata de functionare suficienta pentru a finaliza lucrarile de nivelare. In plus, setul de livrare include.
Nivela Laser Rotativa
Nivela Laser Rotativa

Nivela laser rotativa vine insotita de un set de livrare complet. Acesta include doua acumulatoare XR 18V x 2.0Ah, un incarcator pentru acumulatori, un receptor pentru extinderea distantei de lucru, o.
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.