Racitor Aer Portabil Negru

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Racitor Aer Portabil Negru, un produs Black Decker. Alcatuit dintr singura unitate racitorul aer portabil asigura clima in locuinta in zilele calduroase. functioneaza pe baza apa si include in pachet recipiente gheata. motor si functie dubla racitorul distribuie si uniform aerul revigorant in incapere si poate fi utilizat atat ca aparat racire precum si ca umidificator. Racitorul aer dotat sistem oscilare asigura un unghi larg al fluxului aer pana la trepte viteza si rezervor apa detasabil prelungete durata utilizare fara fi necesara reincar carea continua. Compact practic design inovativ racitorul dotat roti multidirectionale si maner ergonomic manevrare usoara. wdebit aer. Categoria Aparate Aer Conditionat Racitoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Aer Conditionat Racitoare:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pe partea de confort si siguranta a utilizatorului, fierastraul circular are un nivel de presiune acustica in mers in gol de 91 dB(A), un nivel de putere sonora in mers in gol de 108 dB(A) si o valoare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.