Purificator Aer

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Purificator Aer, un produs Soehnle. Purificator aer soehnle airfresh clean purificatorul aer un aparat modern scopul principal filtra aerul dintr incapere. Purificatorul aer soehnle airfresh clean elimina pana. din alergeni praf polen sau bacterii. filtrare trei straturi format din pre filtr he si carbon activ indeparteaza particulele praf parul sau mirosurile neplacute din aer lumina uv conectabila distruge alti germeni ramasi in aerul filtrat. Aerul purificat readus in camera uniform si linistitor astfel incat purificatorul poate fi utilizat chiar si in dormitor. flux aer soehnle airfresh clean purifica aerul unei incaperi mai mult trei ori ora. Viteza ventilatorului poate fi setata manual in trei trepte diferite. asemenea puteti seta timpul functionare intre si folosind functia cronometru. un somn linistit in timpul noptii purificatorul aer functioneaza fara niciun fel iluminare. Purificatorul functie schimbare filtrului atunci cand necesar un aer curat si sanatos in mod Categoria Purificatoare Umidificatoare Dezumidificatoare Aer.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Purificatoare Umidificatoare Dezumidificatoare Aer:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina dispune de 3 trepte mecanice de viteze, ceea ce faciliteaza adaptarea la diverse aplicatii. Regulatorul de apa asigura racirea corespunzatoare a coroanei diamantate pentru a preveni supra-incalzirea...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.