Bricolaj si Articole pentru Casa si Gradina - Promotii si reduceri pret




Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Masina Degrosat

Masina Degrosat Designul cu patru coloane al masinii permite lamei miscarea usoara sus-jos, asigurand astfel o finisare precisa a materialului. De asemenea, capul de taiere se poate bloca, eliminand orice miscare pe timpul rindeluirii si asigurand astfel obtinerea unei suprafete perfecte...
Masina Gaurire Uscata Flansa

Masina Gaurire Uscata Flansa Standul este prevazut si cu un maner reversibil care poate fi actionat fara a fi necesare chei. Acest lucru face ca folosirea standului sa fie usoara si convenabila pentru utilizator. Prin simpla schimbare a directiei de rotatie a manerului, masina de gaurit poate fi fixata sau eliberata..
Nivela Optica

Nivela Optica Nivela optica este echipamentul perfect pentru nivelarea precisa a suprafetelor pe o distanta de pana la 100 de metri. Aceasta este prevazuta cu un compensator cu amortizare magnetica, asigurand o precizie extrem de mare in timpul intregii perioade de functionare. Una dintre caracteristicile..
Ciocan Demolator

Ciocan Demolator Manerul lateral multi-pozitional poate fi localizat oriunde pe teava ciocanului, asigurand astfel confortul utilizatorului in orice aplicatie. Aceasta caracteristica permite ajustarea si pozitionarea manerului astfel incat sa se potriveasca perfect cu nevoile si preferintele operatorului,..
Freza Zapada Benzina

Freza Zapada Benzina Lamele frezei de zapada sunt rezistente si pot sfarama si colecta cu succes zapada, permitandu-i sa deszapezeasca chiar si stratul inghetat sau compact de zapada. Aceasta actioneaza cu usurinta si rapiditate, asigurand rezultate de inalta calitate...
Set Capsatoare Pneumatice

Set Capsatoare Pneumatice Setul de capsatoare include si un sistem de evacuare a apei si a particulelor de murdarie, care are rolul de a pastra capsatoarele in stare buna de functionare si de a prelungi durata lor de viata. Datorita designului ergonomic si manerului confortabil, aceste capsatoare pneumatice sunt..
Ciocan Batut Cuie

Ciocan Batut Cuie Magazia de cuie cu un unghi de 30-34 grade este complexa si va accepta majoritatea cuielor in banda cu cap D si cu cap descentrat de pe piata. Carligul rotativ de agatare la curea sau pe grinda asigura o portabilitate sporita si flexibilitate pe santier. Adancimea de batere a cuielor se..
Capsator Special Arcuri

Capsator Special Arcuri Acest capsator special de arcuri este recomandat in diverse domenii si aplicatii. In operatiunile de tapisare, acesta este util pentru fixarea si inlocuirea cu usurinta a arcurilor in diferite tipuri de mobilier tapitat, cum ar fi scaune, canapele sau fotolii. De asemenea, acesta este..
Pistol Batut Cuie

Pistol Batut Cuie Design ergonomic: Designul ergonomic al pistolului asigura confort in timpul utilizarii si reduce oboseala mainilor. Motor fara perii: Este echipat cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o autonomie excelenta. Acest aspect este foarte important mai ales la utilizarea pe santiere unde..
Pistol Batut Cuie

Pistol Batut Cuie Aplicatiile acestui pistol sunt variate. Este adecvat pentru constructii generale, cum ar fi ridicarea de structuri de lemn, montarea de schele sau cofraje. De asemenea, este foarte util in asamblarea de lazi, cutii, paleti si alte proiecte de inchegare a materialelor. Pistolul de batut..
Debitor Masa Profesional

Debitor Masa Profesional Un alt aspect impresionant al acestui debitor de masa este prezenta ledului, pozitionat inteligent prin sistemul XPS shadow. Acesta permite utilizatorului sa taie cu precizie, urmarind umbra proiectata de disc pe materialul de taiere...
Compresor Orizontal Profesional

Compresor Orizontal Profesional Cu un rezervor cu o capacitate de 9.4L, acest compresor are un design compact si este usor de manevrat si depozitat in pozitie orizontala sau verticala, in functie de nevoile utilizatorului...
Generator Invertor Sudura

Generator Invertor Sudura Generatorul mobil este dotat cu un invertor de sudura incorporat si are o putere de 2 kW si o capacitate a acumulatorului de 190 Ah. Este proiectat pentru a oferi un amperaj maxim de sudura de 190 A si este ideal pentru utilizarea in situatii in care nu exista o sursa de energie electrica disponibila...
Masina Debitat Metal Carburi

Masina Debitat Metal Carburi Ax de debitare si ghidaj reglabil: Axul de debitare al masinii are un diametru de 25.4 mm, permitand montarea diverselor discuri pentru metal. De asemenea, ghidajul masinii este mare si foarte usor reglabil, permitand realizarea de taieturi drepte sau la unghi de pana la 45 de grade. Acest..
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Ferastrau Taiere Inclinata Statie Functia de blocare a debitarii cu actiune cam face setarea mai rapida si mai usoara, permitand utilizatorului sa regleze rapid unghiurile de taiere intre 0-50 grade la stanga si 0-60 grade la dreapta. Designul compact si usor al acestui ferastrau il face usor de transportat pe santier,..
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Masina Debitat Lemn Aluminiu Corpul si masa masinii de debitat sunt realizate din aluminiu turnat, ceea ce garanteaza o precizie mare in ambele moduri de taiere - atat pentru lemn, cat si pentru aluminiu. Acest material a fost ales pentru a asigura o stabilitate ridicata in timpul utilizarii si pentru a preveni orice..
Masina Debitat Banda

Masina Debitat Banda Rotile de mari dimensiuni pentru banda sunt centrate si confectionate din aluminiu. Acestea sunt captusite cu cauciuc pentru a asigura operatii silentioase si exclude patinarea benzii pe roata de ghidare. Masa de lucru este dotata cu o suprafata mare din aluminiu de calitate. Aceasta masa..
Debitor Masa Lucru

Debitor Masa Lucru Debitorul este livrat cu o cupla de reductie a prafului, care ajuta la mentinerea unei zone de lucru curate si sigure. De asemenea, este inclusa o piesa de impins, care asigura protectia utilizatorului in timpul taierilor. Debitorul vine cu doua lame separatoare de disc si un ghidaj paralel,..
Set Scule Statie Sistem

Set Scule Statie Sistem Ciocanul rotopercutor este un instrument puternic, prevazut cu 3 moduri de lucru (perforare, percutie si ciocanire). Este ideal pentru gaurirea in beton, zidarie si alte materiale dure. Are o putere de impact de pana la 2.1 Jouli si o viteza de percutie de pana la 4500 de lovituri pe minut...
Masina Spalat Presiune Incalzire

Masina Spalat Presiune Incalzire Masina de spalat cu presiune profesionala cu incalzire este un echipament versatil si puternic, potrivit pentru o gama larga de aplicatii, de la curatarea exterioara si interioara pana la curatarea uneltelor si aparaturilor din diverse domenii...


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.